ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Κατέρρευσε κτίριο κοντά στη Νάπολη- Επτά αγνοούμενοι (φωτό-βίντεο) (upd)

Κατέρρευσε κτίριο κοντά στη Νάπολη- Επτά αγνοούμενοι (φωτό-βίντεο) (upd)

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Associated Press κατέρρευσε πενταώροφο κτίριο με διαμερίσματα κοντά στη Νάπολη…

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επτά άτομα φέρονται να έχουν θαφτεί στα συντρίμμια του κτιρίου στην πόλη Τόρε Ανουντσιάτα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της κατάρρευσης αλλά ούτε και ο αριθμός των ενοίκων του συγκροτήματος.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στο πρακτορείο ειδήσεων ANSA ότι δεν υπήρξε κάποια έκρηξη αλλά λίγο πριν το περιστατικό ένα τρένο είχε μόλις περάσει από τις γραμμές που βρίσκονται δίπλα στο κτίριο.


Τραυματίστηκαν δύο από τους πυροσβέστες που προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τους ανθρώπους που βρέθηκαν κάτω από τα ερείπια του τετραώροφου κτιρίου που γκρεμίστηκε στην περιοχή Τόρε Ανουντσιάτα στη Νάπολη. Ο ένας από τους δυο πυροσβέστες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Παρά τις αρχικές πληροφορίες που έκαναν λόγο για 8 εγκλωβισμένους, σύμφωνα με νεότερες, οι κάτοικοι της πολυκατοικίας που παραμένουν εγκλωβισμένοι κάτω από τα ερείπια είναι τελικά επτά, εκ των οποίων δύο παιδιά, 8 και 11 ετών. Οι διασώστες βασίζονται τώρα και στη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων, που σε απόλυτη ησυχία προσπαθούν να εντοπίσουν θορύβους, αναπνοές, και τυχόν εκκλήσεις σε βοήθεια των θυμάτων

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.