ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η Ευρώπη των Εθνών, επέστρεψε!

Συνελήφθη 33χρονη αλλοδαπή που εκδιδόταν στη Σαντορίνη – Πώς έπεσε στα «δίχτυα» της ΕΛ.ΑΣ

Στην κατοχή της βρέθηκε και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου

Συνελήφθη 33χρονη αλλοδαπή που εκδιδόταν στη Σαντορίνη – Πώς έπεσε στα «δίχτυα» της ΕΛ.ΑΣ

Στα «δίχτυα» της Ελληνικής Αστυνομίας, έπεσε την Τρίτη (14/5) μια 33χρονη αλλοδαπή που εκδιδόταν στη Σαντορίνη, όταν ένας αστυνομικός προσποιήθηκε τον πελάτη, επικοινώνησε μαζί της και έκλεισαν ραντεβού σε ξενοδοχείο του νησιού.

Μάλιστα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας κάνουν «φύλλο και φτερό» το ιδιόχειρο ημερολόγιο με τα «ροζ» ραντεβού της 33χρονης.

Η νεαρή και εντυπωσιακή γυναίκα κανόνιζε μέσω ιστοσελίδας τις ερωτικές συνευρέσεις της με τους ενδιαφερόμενους, καθορίζοντας τον τόπο, τον χρόνο της συνάντησης και την αμοιβή της για τις «υπηρεσίες» που θα τους προσέφερε.

Η παρουσία της στη Σαντορίνη έπεσε στην αντίληψη των αστυνομικών, ένας από τους οποίους προσποιήθηκε τον πελάτη, επικοινώνησε μαζί της και έκλεισαν ραντεβού σε ξενοδοχείο του νησιού.

Αμέσως μόλις ο «πελάτης» παρέδωσε στην 33χρονη το ποσό των 120 ευρώ που είχαν συμφωνήσει, οι συνάδελφοί του την συνέλαβαν και επιβεβαίωσαν ότι δεν διέθετε τα απαιτούμενα πιστοποιητικά.

Στην κατοχή της αλλοδαπής κατασχέθηκαν 7.100 ευρώ και πλέον ερευνάται μέσα από τις ιδιόχειρες σημειώσεις της αν είχε κλείσει ερωτικά ραντεβού και σε άλλους ελληνικούς προορισμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος της αλλοδαπής σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα πρόσωπα, αλλά και για κατοχή ναρκωτικών καθώς στην κατοχή της βρέθηκε και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.