ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ρωσία: Διαμαρτυρία σε τράπεζα για κακή εξυπηρέτηση με … εξωτικές χορεύτριες! (φωτό, βίντεο)

Ρωσία: Διαμαρτυρία σε τράπεζα για κακή εξυπηρέτηση με … εξωτικές χορεύτριες! (φωτό, βίντεο)

Έναν πρωτότυπο και καθόλα… απολαυστικό τρόπο επέλεξε ένας πελάτης της τράπεζας Sberbank στη Μόσχα ώστε να επιδείξει την αγανάκτησή του.

Έτσι, μια μέρα κατευθύνθηκε στο κατάστημα, στο οποίο κρατούσε όλους τους λογαριασμούς του, και έκρυβε μια μικρή έκπληξη για τους εργαζόμενους και τους υπόλοιπους πελάτες.

Είχε στην παρέα του δύο πανέμορφες στρίπερ, οι οποίες όταν ξεκίνησε η μουσική άρχισαν να χορεύουν αισθησιακά και να γδύνονται.

Τότε ο άντρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έδωσε η τράπεζα στη δημοσιότητα, άρχισε να φωνάζει λέγοντας πως αυτός θα έπρεπε να είναι ο τρόπος με τον οποίο όφειλε η τράπεζα να φέρεται στους πελάτες της.

«Μου δημιουργήσατε απίστευτο εκνευρισμό. Έτσι πρέπει να φέρεστε στους πελάτες σας», φώναζε όσο οι χορεύτριες γδύνονταν εντελώς και ανέβαιναν πάνω στα γραφεία.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο προσωπικού της τράπεζας, το πρόβλημα του συγκεκριμένου πελάτη είχε λυθεί πριν προβεί σε αυτή την ενέργεια, ενώ κανείς δεν γνωρίζει αν τελικά συνελήφθη.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.