ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Κοζάνη: «Μακάβρια» υποδοχή συνδικαλιστών της ΔΕΗ στον Αλ. Τσίπρα (φωτό, βίντεο)

Κοζάνη: «Μακάβρια» υποδοχή συνδικαλιστών της ΔΕΗ στον Αλ. Τσίπρα (φωτό, βίντεο)

Εργαζόμενοι της ΔΕΗ στην Κοζάνη ετοίμασαν μια άκρως ιδιαίτερη υποδοχή στον Αλέξη Τσίπρα.

Ειδικότερα, αυτή την ώρα βρίσκονται στο εξωτερικό του Εκθεσιακού Κέντρου στα Κοίλα Κοζάνης έχοντας φέρετρο και κηδειόχαρτα καθώς εκεί πρόκειται να προσέλθει ο πρωθυπουργός για να πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη ομιλία κατά την επίσκεψή του στο νομό.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων στη ΔΕΗ «Σπάρτακος», έφεραν το φέρετρο και τα κηδειόχαρτα για να υποστηρίξουν ότι «παρουσία του Πρωθυπουργού «θάβεται» σήμερα η ΔΕΗ, η περιοχή και κάθε αναπτυξιακή προοπτική».

Στην περιοχή επικράτησε ένταση, όταν διαδηλωτές θέλησαν να προσεγγίσουν τον χώρο του συνεδρίου και παρεμποδίστηκαν από άνδρες της αστυνομίας. Ο πρωθυπουργός είχε φτάσει στον χώρο πολύ νωρίτερα από την στιγμή που σημειώθηκαν τα επεισόδια.

Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται στην περιοχή για το πρώτο Περιφερειακό Συνέδριο, με στόχο την παραγωγική ανασυγκρότηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με πληροφορίες από kozan.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.