ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Εφοριακοί έβαλαν «λουκέτο» στην πιο παλιά καφετέρια του Βόλου – Πρόστιμο 10.000 ευρώ

Εφοριακοί έβαλαν «λουκέτο» στην πιο παλιά καφετέρια του Βόλου – Πρόστιμο 10.000 ευρώ

Το φετινό καλοκαίρι είναι ίσως το πιο δύσκολο για τις επιχειρήσεις αφού οι έλεγχοι δε σταματούν.

Με βερμούδες, μπλουζάκια, σαγιονάρες και σακίδια, οι εφοριακοί εμφανίζονταν ως πελάτες των καταστημάτων και αιφνιδίασαν. Η “παρέα” των τουριστών-εφοριακών, το Σάββατο το βράδυ πήγε στην καφετέρια στην παραλία του Βόλου, κάθησε και παρήγγειλε στο σερβιτόρο, που πήγε για την παραγγελία, αλλά λίγη ώρα αργότερα κι αφού είχαν δει τι συμβαίνει, χωρίς να προκαλέσουν υποψίες, αποκάλυψαν την πραγματική τους ταυτότητα και προχώρησαν σε έλεγχο στα τραπεζάκια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκαν σχεδόν 30 τραπεζάκια χωρίς απόδειξη και ο πέλεκυς έπεσε βαρύς, με πρόστιμο 10.000 ευρώ και 48ωρο λουκέτο στην καφετέρια. Το λουκέτο και η σφράγιση του καταστήματος, έγιναν χθες το απόγευμα και το οποίο κατάστημα θα παραμείνει κλειστό έως και αύριο στις 4 το απόγευμα.

Έγινε γνωστό ότι οι εφοριακοί επέβαλλαν πρόστιμα και σε άλλα μαγαζιά του Βόλου για τη μη έκδοση αποδείξεων, όπως τσιπουράδικα, καφετέριες και μπαρ, αλλά η περίπτωση της καφετέριας ήταν και η πλέον σοβαρή αφού χαρακτηρίζεται από την ιστορικότητά της και το πασίγνωστο όνομά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.