ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μεγάλη σύλληψη δραστών που έκλεβαν ρεύμα -Φυγόποινος άνδρας στα χέρια της αστυνομμίας

Μεγάλη σύλληψη δραστών που έκλεβαν ρεύμα -Φυγόποινος άνδρας στα χέρια της αστυνομμίας

Οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες που με παράνομο τρόπο έκλεβαν ρεύμα.

Είχε καταδικαστεί για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας με την οποία τροφοδοτούσε παράνομα με ρεύμα το σπίτι του στη Σπάρτη ένας 42χρονος Έλληνας, αλλά δεν είχε εντοπιστεί για να εκτίσει ή να εξαγοράσει την ποινή που του επιβλήθηκε κι έτσι εξακολουθούσε να κινείται σαν κύριος στην πόλη.

Μετά από αναζητήσεις, ο φυγόποινος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας που διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε η καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης, ο οποίος έδωσε εντολή να εξαγοράσει την ποινή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα, μετά από ελέγχους που έκαναν μαζί με τεχνικούς του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. σε πέντε σπίτια στο Λαμπέτι και τον Πύργο Ηλείας, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πύργου διαπίστωσαν ότι οι ένοικοί τους ηλικίας 36, 39, 44, 52 και 52 χρόνων τα ρευματοδοτούσαν παράνομα. Οι δράστες συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου που τους άσκησε δίωξη για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ θα πληρώσουν και για τις κιλοβατώρες που κατανάλωσαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.