ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

ΑΣΕΠ: «Χαμός» δηλώσεων για… 186 μόνιμες θέσεις

ΑΣΕΠ: «Χαμός» δηλώσεων για… 186 μόνιμες θέσεις

Ακόμη μία φορά, διαφαίνεται εκδήλωση υπέρμετρου ενδιαφέροντος για την προκήρυξη του ΑΣΕΠ, όσον αφορά θέσεις εργασίας στο δημόσιο, αφού για 186 διορισμούς σε δικαστήρια και δικαστικές υπηρεσίες της χώρας, υπέβαλαν αιτήσεις 36.286 Έλληνες.

Το γεγονός αυτό σημαίνει πως κάθε θέση από τις προσφερόμενες αντιστοιχεί σε μόλις έναν για κάθε 195 υποψήφιους, κάνοντας προφανώς πολύ δύσκολη την διαδικασία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΣΕΠ, υποβλήθηκαν:

4.553 αιτήσεις για την κάλυψη 42 θέσεων κατηγορίας Τ.Ε.

27.078 αιτήσεις για την κάλυψη 123 θέσεων κατηγορίας Δ.Ε.

4.655 αιτήσεις για την κάλυψη 21 θέσεων κατηγορίας Υ.Ε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεδομένου ότι αρκετοί υποψήφιοι με τις αιτήσεις τους διεκδικούν περισσότερες από μία θέσεις της ίδιας Κατηγορίας Εκπαίδευσης, σημειώνει ο ΑΣΕΠ, το πλήθος των προτιμήσεων των υποψηφίων ανέρχεται σε 669.084 και αναλύεται ανά κλάδο – ειδικότητα ως εξής:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.