ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σοκαρισμένο το Πανελλήνιο από την υπόθεση της Πετρούπολης – Που επικεντρώνεται η ΕΛ. ΑΣ.

Σοκαρισμένο το Πανελλήνιο από την υπόθεση της Πετρούπολης – Που επικεντρώνεται η ΕΛ. ΑΣ.

Η άτυχη 17χρονη Ειρήνη ήταν αποφασισμένη να ξεφύγει από τα δίχτυα του βίαιου πατέρα της που της είχε μετατρέψει την ζωή σε μια ζωντανή κόλαση. Μόλις την τελευταία εβδομάδα είχε σχεδιάσει να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας της και να ξεφύγει. Όμως η μοίρα της έπαιξε άσχημο παιχνίδι και «έσβησε» προτού προλάβει να γευθεί την ελευθερία από το διαμέρισμα του τρόμου στην Πετρούπολη.

Ο 55χρονος, είδε ένα SMS της μικρής προς τη μητέρα της και θολωμένος από την ιδέα της απόρριψης που θα έπληττε τον εγωισμό του για δεύτερη φορά έχασε και πάλι τον έλεγχο.

Όρμησε πάνω της και προσπάθησε να τη στραγγαλίσει. Η κόρη του αντιστάθηκε. Πάλεψε με νύχια και με δόντια για να ξεφύγει από τη μανία του ίδιου της του πατέρα. Και προς στιγμήν τα κατάφερε. Όμως ο 55χρονος, την κυνήγησε στο διάδρομο του διαμερίσματος στην Πετρούπολη και με ένα μαχαίρι την τραυμάτισε στο πρόσωπο και το λαιμό.

Και όταν το κορίτσι σωριάστηκε αιμόφυρτο στο έδαφος, άδειασε καυτό λάδι στο διαμέρισμα και έβαλε φωτιά.

Το κοριτσάκι πάλεψε για δεύτερη φορά στην Εντατική Μονάδα του Θριάσειου νοσοκομείου. Όμως η μάχη ήταν άνιση…

Το πρωί της Κυριακής, δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στη θλίψη τη μητέρα, τον αδερφό, τους φίλους της, μια ολόκληρη γειτονιά που για χρόνια ήξερε το δράμα που παιζόταν πίσω από τις κλειστές πόρτες του μικρού διαμερίσματος των δυτικών προαστίων.

Οι αστυνομικοί, από την πρώτη στιγμή μιλούσαν για έναν άνθρωπο με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και ανεξέλεγκτες εκρήξεις θυμού. Ήταν ικανός, λένε, για ένα ασήμαντο πράγμα να δημιουργήσει μεγάλα θέματα και να φθάσει στα άκρα.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που η σύζυγός του και μητέρα της 17χρονης Ειρήνης, πήρε την απόφαση να τον εγκαταλείψει και να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της.

Ο 55χρονος αντιμετωπίζει πλέον την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ΚΑΤ, καθώς ανακρίτρια και εισαγγελέας εξέδωσαν σε βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση προσπαθούν να διαλευκάνουν κάθε κομμάτι, κάθε πτυχή της οικογενειακής τραγωδίας. Γνωρίζουν τι ήταν αυτό που εξόργισε τον 55χρονο και επιτέθηκε στο κοριτσάκι του με τέτοιο μίσος. Όμως δεν μπορούν να ερμηνεύσουν γιατί μετά την άγρια επίθεση στο παιδί του θέλησε να βάλει φωτιά στο διαμέρισμα και να παραδοθούν και οι δύο στις φλόγες. Το γεγονός ότι κλείδωσε την πόρτα του σπιτιού για να μην φύγει το παιδί και στη συνέχεια έβαλε φωτιά δείχνουν ότι είχε πάρει την απόφαση να τη σκοτώσει και στη συνέχεια να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η απολογία του τις επόμενες ημέρες στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές ίσως ρίξει φως σε όλες τις πτυχές του εγκλήματος που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.