ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Φοιτήτρια βρήκε 1.000.000 δολ. στον τραπεζικό της λογαριασμό

Φοιτήτρια βρήκε 1.000.000 δολ. στον τραπεζικό της λογαριασμό

Φοιτήτρια από τη Νότια Αφρική έπαθε σοκ μόλις είδε το υπόλοιπο στον τραπεζικό της λογαριασμό…

Η νεαρή Mani Sisulu μπήκε στο λογαριασμό της για να βρει τα 100 περίπου δολάρια του φοιτητικού επιδόματος που της αναλογούσαν και ανακάλυψε πως είχε γίνει εκατομμυριούχος, μιας και στο λογαριασμό είχαν μπει κοντά στο 1.000.000 δολάρια.

Σύμφωνα με τη Mirror, μόλις η εταιρεία που ήταν υπεύθυνη αντιλήφθηκε το λάθος της, η νεαρή είχε ήδη ξοδέψει 60.000 δολάρια!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Sisulu ισχυρίζεται πως ανέφερε το περιστατικό στο πανεπιστήμιό της, ωστόσο η αρμόδια εταιρεία, αφού ανέλαβε την ευθύνη, δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της φοιτήτριας για υπεξαίρεση κεφαλαίου, ενώ ανέφερε ότι η νεαρή θα πρέπει να τα επιστρέψει όλα τα χρήματα πίσω!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.