ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Κατηγορίες «βαραίνουν» 35χρονο πως… βίαζε την κοπέλα του όσο κοιμόταν

Κατηγορίες «βαραίνουν» 35χρονο πως… βίαζε την κοπέλα του όσο κοιμόταν

Ένας 35χρονος, ονόματι Lawrence Barilli, βρίσκεται εν τω μέσω μιας δικαστικής «μάχης» με την πρώην κοπέλα του, που τον κατηγορεί ότι τη βίασε πάνω από 200 φορές, στον… ύπνο της.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι η συμπεριφορά του οφείλεται στην ασθένεια από την οποία πάσχει, την σεξυπνία, μια υπνική διαταραχή κατά την οποία το άτομο κάνει σεξ στον ύπνο του, ενώ μοιάζει να είναι ξύπνιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το θύμα είπε ότι ο βιασμός έγινε πολλές φορές, σύμφωνα με την Daily Mail, και ότι συχνά ξύπναγε και τον έβρισκε από πάνω της. Του είχε πει επανειλημμένα ότι αυτό που της έκανε δεν της άρεσε και εκείνος επέμενε ότι είχε διαγνωστεί με την ασθένεια από ειδικό. Η δίκη συνεχίζεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.