ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Ιβάνα Κνολ: Ετοιμάζεται για το Euro η πιο «καυτή» οπαδός του Μουντιάλ – Δείτε φωτογραφίες

Η Ιβάνα Κνολ που έχει φτάσει τους 3 εκατ. followers στο Instagram

Ιβάνα Κνολ: Ετοιμάζεται για το Euro η πιο «καυτή» οπαδός του Μουντιάλ – Δείτε φωτογραφίες

Η πιο «καυτή» οπαδός του Μουντιάλ, Ιβάνα Κνολ, ετοιμάζεται να… γράψει ιστορία και στις κερκίδες των γηπέδων της Γερμανίας. 

Η πρώην Miss Κροατία που έγινε παγκοσμίως γνωστή μέσω της παρουσίας της στο Μουντιάλ του Κατάρ (2002) ταξίδεψε στη Γερμανία για το Euro και είναι έτοιμη για την μεγάλη πρεμιέρα της στο Βερολίνο απέναντι στην Ισπανία.

Η Ιβάνα Κνολ που έχει φτάσει τους 3 εκατ. followers στο Instagram βγάζει χρήματα από τις διαφημίσεις αλλά και από τα μαγιό που λανσάρει. Στη Γερμανία έχει κάνει ήδη συνεργασία με τη Bild για να … καλύψει το Euro. Για χάρη της εφημερίδας φόρεσε μάλιστα και την φανέλα της Εθνικής Γερμανίας.

Το μοντέλο ταξίδεψε στο Βερολίνο για να υποστηρίξει την αγαπημένη της Κροατία και παρουσίασε και το νέο της outfit πάντα στα χρώματα της χώρας της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.