ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Χαρτί γιατρού και «κόσμιο ένδυμα» χρειάζονται όσοι βουτήξουν για τον σταυρό στη Ρόδο

Χαρτί γιατρού και «κόσμιο ένδυμα» χρειάζονται όσοι βουτήξουν για τον σταυρό στη Ρόδο

Οι πιστοί που επιθυμούν να βουτήξουν για τον σταυρό κατά τον εορτασμό των Θεοφανείων στο νησί της Ρόδου θα πρέπει να προσκομίσουν χαρτί γιατρού και να φορούν «κόσμιο ένδυμα κολύμβησης». Το Λιμεναρχείο Ρόδου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους πιστούς να εμφανιστούν ευπρεπώς εάν επιθυμούν να βουτήξουν για το σταυρό, ενώ παράλληλα τους ενημερώνει και για τις λοιπές λεπτομέρειες της διαδικασίας συμμετοχής τους.

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Ρόδου:

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανάσυρση του Τιμίου Σταυρού πρέπει να προσκομίσουν στο Λιμεναρχείο Ρόδου και συγκεκριμένα στο γραφείο της Λιμενικής Αστυνομίας υπεύθυνη δήλωση συνοδευόμενη από ιατρική βεβαίωση καρδιολόγου ή παθολόγου για την κατάσταση της υγείας τους.

Η κατάθεση των δικαιολογητικών θα πραγματοποιείται αυτοπροσώπως.

Οι κάτω των δεκαοκτώ (18) ετών δύναται να συμμετάσχουν κατόπιν σύμφωνης γνώμης των γονέων/κηδεμόνων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ολοι οι συμμετέχοντες επιβιβάζονται σε πλωτό σκάφος του Λιμεναρχείου ενώ θα πρέπει να φέρουν κόσμιο ένδυμα κολύμβησης (μαγιό).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.