ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» του διεθνούς κυκλώματος διακίνησης αναβολικών μιλάει μέσα από τα κρατητήρια και προκαλεί σοκ!

Ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» του διεθνούς κυκλώματος διακίνησης αναβολικών μιλάει μέσα από τα κρατητήρια και προκαλεί σοκ!

Για πρώτη φόρα μετά απο το μπαράζ συλλήψεων της ΕΛ.ΑΣ για το διεθνές κύκλωμα διακίνησης αναβολικών, ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» Ν. Μ ξεκαθαρίζει την δική του θέση του.

Ο πρόεδρος της διεθνούς ένωσης αγώνων Bodybuilding μιλάει στο Sitemou.com και τον δημοσιογράφο Σωτήρη Καραμίντζα μέσα απο τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και δηλώνει πως είναι αθώος.

Όπως δηλώνει ουδέποτε βρέθηκαν τα περίπου 160.000€ που κατασχέθηκαν στο δικό του σπίτι και καμία σακούλα με αναβολικά. Σε καμία εκ των τηλεφωνικών καταγραφών δεν υπάρχει αγοραπωλησία αναβολικών για προσωπική του χρήση ή προς τρίτους και πως ουδέποτε είχε καμία συναλλαγή με κάποιων εκ των συλληφθέντων. Η μόνη δική του εμπλοκή αφορά στο γεγονός πως είναι ο πρόεδρος της διεθνούς οργάνωσης αγώνων bodybuilding και διοργανώνει στην Ελλάδα του εν λόγω αγώνες.

Aκούστε την αποκλειστική συνέντευξη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.