Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις σχετικά με τον πνιγμό της 14χρονης, η οποία ανασύρθηκε νεκρή στην ακτή χωρίς τις αισθήσεις της.

Ή ανήλικη από τη Βουλγαρία, που διέμενε στο νησί, είχε πάει στη θαλάσσια περιοχή στον Άγιο Στέφανο Αυλιωτών, στην Κέρκυρα, και όπως επιβεβαίωσε ο ιατροδικαστής Κέρκυρας, Ιωάννης Αϊβατίδης, μετά τη νεκροψία-νεκροτομή, ο θάνατός της οφείλεται σε πνιγμό. Σύμφωνα με το πόρισμά του: «Υπήρχε εισρόφηση μεγάλης ποσότητας νερού στους πνεύμονες».

Ανακοίνωσε εξέδωσε και το Λιμενικό Σώμα: «Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή Αγίου Στεφάνου Κέρκυρας, 14χρονη. Η 14χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Παλαιοκαστρίτσας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 14χρονη, όπως αποκαλύφθηκε, έμενε στην Κέρκυρα με συγγενείς, καθώς είχε χάσει και τους δύο γονείς της. Είχαν αναλάβει να τη μεγαλώσουν οι θείοι της, που ζουν και εργάζονται στην περιοχή. Η τραγωδία στον Άγιο Στέφανο ανέδειξε, παράλληλα, το πρόβλημα της έλλειψης ναυαγοσώστη στην εν λόγω περιοχή, που οι κάτοικοι τη χαρακτηρίζουν «επικίνδυνη».