Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια, στο κέντρο της Αθήνας.
Μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί έχουν συγκεντρωθεί, διεκδικώντας ουσιαστική ενίσχυση της δημόσιας Παιδείας.
![[390970] ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘHΝΑ (ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ/EUROKINISSI)](https://img.bbmd.gr/img/900/max/90/2026/11/05/7152775.jpg?t=EWK07F6edePQhnjv_QMijA)
Κεντρικό αίτημα των διαδηλωτών είναι η διασφάλιση μιας δημόσιας, δωρεάν, ποιοτικής και ισότιμης εκπαίδευσης για όλους, με αφορμή τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της Παιδείας.
![[390970] ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘHΝΑ (ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ/EUROKINISSI)](https://img.bbmd.gr/img/900/max/90/2026/11/05/7152771.jpg?t=f_qlYdbRDtUKk_r0iqEGtQ)
Στη σημερινή κινητοποίηση συμμετέχουν φοιτητικοί σύλλογοι, μαθητές και εκπαιδευτικοί, ενώ έχει προκηρυχθεί και στάση εργασίας από την ΟΛΜΕ, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.