ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αρκαδία: Νεκρός κυνηγός στην βόρεια Κυνουρία – Τον εντόπισε ο φίλος του

Ο φίλος του θύματος, που εντόπισε τη σορό του 64χρονου, παραμένει σε κατάσταση σοκ

Αρκαδία: Νεκρός κυνηγός στην βόρεια Κυνουρία – Τον εντόπισε ο φίλος του

Ένας 64χρονος κυνηγός εντοπίστηκε νεκρός στην Αρκαδία και τα πρώτα στοιχεία, σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.

Για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να συνθέσουν τα κομμάτια στο παζλ. Ο φίλος του θύματος, που εντόπισε τη σορό του 64χρονου, παραμένει σε κατάσταση σοκ.

Ο 64χρονος κυνηγός εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην περιοχή Αη Λια Καστρίου της Βόρειας Κυνουρίας, στην Αρκαδία. Τον άτυχο άνδρα εντόπισε ο 57χρονος φίλος του, με τον οποίο είχαν πάει για κυνήγι.

Ειδοποιήθηκαν οι Αρχές, μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Παναρκαδικό Νοσοκομείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια, ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.