ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τρελή καταδίωξη στο Ντένβερ – Πήρε το τρακτέρ του και… «όργωσε» τους δρόμους! (βίντεο)

Τρελή καταδίωξη στο Ντένβερ – Πήρε το τρακτέρ του και… «όργωσε» τους δρόμους! (βίντεο)

Η καταδίωξη του τρακτέρ που «όργωνε» τον δρόμο στο κέντρο του Ντένβερ στις ΗΠΑ κράτησε 30 λεπτά – Κατέληξε σε συνολικά τρεις τραυματισμούς και πολλές υλικές ζημιές.

Σε μια καταδίωξη που κατέληξε στον τραυματισμό δύο αστυνομικών και σε πολλές υλικές ζημιές ενεπλάκη ένα τρακτέρ στο Ντένβερ.

Η αστυνομία της περιοχής ενημερώθηκε ότι ένα τρακτρέρ, που μάλιστα είχε εφαρμοσμένο πάνω του εξοπλισμό για καλλιέργειες είχε εμπλακεί σε τροχαίο σε περιοχή έξω από την πόλη. Ωστόσο η κατάσταση εξελίχθηκε σε μια κανονική καταδίωξη που τελικά κατέληξε στο κέντρο της πόλης, σύμφωνα με τοπικό δίκτυο.

Η καταδίωξη διήρκεσε περίπου 30 λεπτά και κατά τη διάρκειά της το τρακτέρ είχε χτυπήσει αρκετά αυτοκίνητα καθώς και κτήρια που υπέστησαν υλικές ζημιές.

Η αστυνομία αποφάσισε να διακόψει βιαίως την τρελή πορεία του οδηγού του τρακτέρ καθώς είχε εξελιχθεί σε κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια.

Τουλάχιστον ένα περιπολικό εμβόλισε το τρακτέρ, σύμφωνα με την αστυνομία, ενώ οι αστυνομικοί που καταδίωκαν τον οδηγό χρειάστηκε να τον πλήξουν με ηλεκτρισμό αλλά και να χρησιμοποιήσουν τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά τους για να τον ακινητοποιήσουν.

Ο δράστης, αλλά και δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.