Το αβυσσαλέο ντεκολτέ «έκαψε» την καθηγήτρια – Οι «πιπεράτες» αναρτήσεις και η αποκάλυψη (φώτο)

Το αβυσσαλέο ντεκολτέ «έκαψε» την καθηγήτρια – Οι «πιπεράτες» αναρτήσεις και η αποκάλυψη (φώτο)

Μια 33χρονη καθηγήτρια μαθηματικών στην Αγγλία «παύθηκε» από τα καθήκοντά της όταν μαθητές της ανακάλυψαν… αποκαλυπτικές φωτογραφίες της στο Facebook.

Μαθητές γυμνασίου στην Αγγλία ανακάλυψαν σειρά φωτογραφιών στο προφίλ που είχε μια καθηγήτρια μαθηματικών στο Facebook και οι εξελίξεις ήταν… ραγδαίες.

Η 33χρονη Annalisa Altariva είχε αναρτήσεις τις φωτογραφίες μαζί με σχόλια για το “μεγάλο της στήθος” πριν προσληφθεί στο σχολείο Ninestiles, του Μπέρμιγχαμ.

Οι φωτογραφίες χρονολογούνται από το 2013. Περιλαμβάνουν μία που την απεικονίζει να φορά ένα μαύρο φόρεμα με… ευδιάκριτο μπούστο και καπέλο… αποφοίτησης, ενώ κρατά και ένα ραβδί.

Η καθηγήτρια επίσης είχε αναρτήσει σχόλια το ίδιο έτος, στα οποία ανέφερε πως όταν γνωρίζει ανθρώπους, «το πιο πιθανό είναι να τους αγγίξω ακατάλληλα», σύμφωνα με την Sun.

Το προφίλ της 33χρονης έχει όμως… κι άλλες αποκαλύψεις. Κι αυτό διότι η καθηγήτρια είχε ψηφιστεί ως «η πιο πιθανή για να γίνει πορνοστάρ» σύμφωνα με την επετηρίδα της όταν ήταν μαθήτρια. Μια ψηφοφορία που η ίδια περιέγραφε ως το καλύτερο επίτευγμά της.

Οι αναρτήσεις, σε μία από τις οποίες η 33χρονη ομολογούσε πως «σκέφτεται το σεξ πάρα πολύ», ανακαλύφθηκαν από μαθητές της και φυσικά έγιναν… viral μεταξύ τους.

Οι πληροφορίες από τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η καθηγήτρια “παύθηκε” από τα καθήκοντά της μετά το… σούσουρο.

Η καθηγήτρια έγινε το… επίκεντρο του ενδιαφέροντος

Μια μητέρα μαθητή δήλωσε: «Αυτό δεν είναι πια αστείο. Τι σόι άνθρωποι υπάρχουν γύρω από τα παιδιά μου»;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλοι γονείς την υπερασπίστηκαν, με την ίδια να έχει πια διαγράψει τον λογαριασμό της μετά τις εξελίξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.