ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ο Λευκός Οίκος γέμισε…μπέργκερ! (φωτο + βίντεο)

Ο Λευκός Οίκος γέμισε…μπέργκερ! (φωτο + βίντεο)

Τραπέζι με…junk food σέρβιρε στην ομάδα των Clemson Tigers ο Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο. Το shutdown δεν επέτρεψε στον Αμερικανό Πρόεδρο να έχει πιο επίσημο φαγητό, αλλά εκείνος δεν πτοήθηκε.

Λάτρης του junk food ο Ντόναλντ Τραμπ, εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο την ευκαιρία που του δόθηκε. Λόγω του shutdown στις ΗΠΑ, ο Λευκός Οίκος δεν έχει το προσωπικό που είχε πριν από μερικές εβδομάδες.

Κάποιος έπρεπε να… επιμεληθεί το δείπνο που θα παρέθετε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο των Clemson Tigers. Και τι έκανε; Αυτό που αρέσει στον ίδιο: παρήγγειλε 300 (!) μπέργκερ από McDonald’s, Burger King και Wendy’s, πατάτες και σαλάτες. Και τα… άδειασε πάνω σε ένα τραπέζι και είπε «κοπιάστε».

Η αίθουσα του Λευκού Οίκου όπου συνήθως τα τραπέζια είναι στρωμένα… αλλιώς, γέμισαν μπέργκερ, πλαστικά τάπερ με σαλάτες, κουτάκια με πατάτες και… πίτσες. Μια ευγενική προσφορά του Ντόναλντ Τραμπ, την οποία εκτίμησαν ιδιαίτερα οι παίκτες της ομάδας των Tigers.

Και φυσικά, ο Τραμπ δεν έχασε την ευκαιρία να «πουλήσει» και πατριωτισμό. Γιατί τα μπέργκερ είναι αμερικανικό φαγητό και αρέσει στον πρόεδρο…

«Δεν έχουμε φαγητό για εσάς γιατί έχουμε το shutdown», είπε ο Τραμπ μιλώντας στους καλεσμένους του. Και αποκάλυψε ότι η σύζυγός του Μελάνια και η σύζυγος του αντιπροέδρου του, η Κάρεν Πενς, ήθελαν να σερβίρουν σαλάτες στους παίκτες. Αλλά ο πρόεδρος…«πάτησε πόδι».

«Είπα ότι εσείς δεν είστε τύποι που θα έτρωγαν σαλάτες. Έστειλα να φέρουν 1.000 μπέργκερ. Όλα από αμερικανικές εταιρίες. Έχουμε όλα όσα μου αρέσουν και αρέσουν και σε εσάς. Και δεν θα μπορούσαμε να έχουμε τίποτα καλύτερο, σωστά; Έτσι παραγγείλαμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φωτογραφίες: Reuters

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.