ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Brexit: Ενδέχεται να υποστηρίξουν ένα δημοψήφισμα για τη συμφωνία της Μέι οι Εργατικοί

Brexit: Ενδέχεται να υποστηρίξουν ένα δημοψήφισμα για τη συμφωνία της Μέι οι Εργατικοί

Στην τελική ευθεία οδεύει η αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Μία πρόταση για δημοψήφισμα για τη συμφωνία της Τερέζα Μέι, αναμένεται πάντως να υποστηριχθεί από τους Εργατικούς.

Αυτό άφησε σήμερα να εννοηθεί ο ηγέτης τον Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν, αναφορικά με τη συμφωνία της Τερέζα Μέι για το Brexit, η οποία θα την θέσει και πάλι σε ψηφοφορία αυτή την εβδομάδα.

Ωστόσο ένας υπουργός της κυβέρνησης τόνισε πως ενδέχεται να προχωρήσουν σε αυτή την ψηφοφορία για τη συμφωνία για το Brexit, μόνο στην περίπτωση που θα διαθέτουν την απαραίτητη υποστήριξη για να εγκριθεί από το Κοινοβούλιο.

Ο Κόρμπιν δεν είναι πρόθυμος να υποστηρίξει ένα δεύτερο δημοψήφισμα για το Brexit και τονίζει συστηματικά πως προσπαθεί να σταματήσει αυτό που αποκαλεί “εκτρωματικό συντηρητικό” Brexit.

Σήμερα, ο κ. Κόρμπιν είπε πως οι Εργατικοί πιθανότατα θα υποστηρίξουν μια πρόταση, ή μια τροπολογία, δύο βουλευτών των Εργατικών, του Πίτερ Κάιλ και του Φιλ Γουίλσον, με σκοπό μια «επιβεβαιωτική ψηφοφορία» αν η συμφωνία της Μέι εγκριθεί από το Κοινοβούλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ναι, θα την υποστηρίξουμε αλλά προφανώς θα πρέπει να δούμε τη διατύπωσή της», δήλωσε στο Sky News και πρόσθεσε πως οι Εργατικοί δεν θα υποστηρίξουν τη συμφωνία της Μέι. «Η προτεραιότητα είναι να διασφαλίσουμε δεν θα ηττηθούμε την 29η Μαρτίου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.