Ένας επιβάτης κατέρρευσε στο αεροδρόμιο Χίθροου μετά από «επτά ώρες αναμονής», καθώς οι ταξιδιώτες σχηματίζουν ατελείωτες ουρές λόγω ελέγχων για τον κορωνοϊό.

Η εκπρόσωπος Τύπου Λούσι Μόρετον είπε νωρίτερα όπως αναφέρει η «Daily Mail» ότι οι ουρές διαρκούν τόσο πολύ, επειδή οι ταξιδιώτες δεν μπορούν να χρησιμοποιούν τα «eGates» λόγω της κυβερνητικής απαίτησης για έλεγχο της τάξης του 100% όσον αφορά τον ιό.

«Η κυβέρνηση μπορεί να επιλέξει δύο διαδρομές. Να καταργήσει την απαίτηση για έλεγχο 100%, με όλο τον κίνδυνο που όλο τον κίνδυνο που αυτό συνεπάγεται ή να υποχρεώσουν τις αερομεταφορικές να διασφαλίσουν ότι κανείς δε θα φτάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς να έχει συμμορφωθεί με τις σχετικές απαιτήσεις» λέει η Μόρετον.

Πλάνα που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο το απόγευμα της Δευτέρας δείχνουν μια γυναίκα πεσμένη στο πάτωμα του αεροδρομίου Χίθροου και γύρω της βρίσκεται το προσωπικό.

Ο χρήστης που ανέβασε το βίντεο ισχυρίζεται ότι η γυναίκα είχε καταρρεύσει μετά από επτά ώρες αναμονής για άδεια εισόδου στη χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!