Ο Σάρα που άσκησε κριτικές και εναντίον του καθεστώτος Άσαντ και των αντιπολιτευόμενων, υποστήριξε πως έχασαν και οι δύο πλευρές στις συγκρούσεις που συνεχίζονται εδώ και 21 μήνες αναφέρει ο τουρκικός τύπος.

 Ο αντιπρόεδρος της Συρίας αφού τόνισε πως πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε μεταρρυθμίσεις στη Συρία, σημείωσε πως το καθεστώς Άσαντ δεν μπορεί να πραγματοποιήσει αυτές.

 Ο Σάρα σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Αλ-Ακμπάρ που δημοσιεύεται στο Λίβανο, υπογράμμισε πως ούτε η αντιπολίτευση και ούτε το καθεστώς Άσαντ δεν μπορούν να καθορίσουν το αποτέλεσμα του πολέμου με όπλα.

  Ο αντιπρόεδρος της Συρίας ανέφερε πως οι αντιπολιτευόμενοι στη Συρία δεν μπορούν να επιφέρουν λύση στις συγκρούσεις και ότι η νίκη τους μπορεί να οδηγήσει σε χάος.

 « Ο οποιοσδήποτε πολιτικός συμβιβασμός πρέπει να συμπεριλάβει τη συγκρότηση μιας κυβέρνησης εθνικής ενότητας όπου θα εκπροσωπούνται όλες οι πλευρές και που θα τερματίσει τις βιαιοπραγίες στη χώρα» είπε ο Σύρος αντιπρόεδρος.

Το όνομα του Σάρα είχε αναφερθεί μεταξύ αυτών που προτείνονταν για την προεδρία της μεταβατικής κυβέρνησης και η αντιπολίτευση είχε προσεγγίσει θετικά το θέμα.

 Μετά την πρόταση αυτή όμως που είχε υποστηριχτεί ευρεία από την κοινή γνώμη, ο Σάρα δεν είχε εμφανιστεί για μεγάλο διάστημα ενώπιον του κοινού και είχαν κυκλοφορήσει φήμες περί κατ΄οίκον περιορισμού του . 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr