ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Β.Πούτιν: Ορκίζεται εκ νέου πρόεδρος – Η Γαλλία απέστειλε εκπρόσωπο, ενώ η Γερμανία κάνει μποϊκοτάζ

Η Ουκρανία καλεί τους διεθνείς συμμάχους της να μην αναγνωρίσουν τον Πούτιν ως νόμιμο πρόεδρο

Β.Πούτιν: Ορκίζεται εκ νέου πρόεδρος – Η Γαλλία απέστειλε εκπρόσωπο, ενώ η Γερμανία κάνει μποϊκοτάζ

Η Γαλλία θα αποστείλει τον πρέσβη της στην ορκωμοσία του Βλαντιμίρ Πούτιν ως πρόεδρο της Ρωσίας για μια νέα εξαετή θητεία αύριο, σύμφωνα με γαλλική διπλωματική πηγή, ενώ η Γερμανία ανακοίνωσε ότι δεν θα στείλει εκπρόσωπο.

«Η Γαλλία θα εκπροσωπηθεί από τον πρέσβη της στη Ρωσία» δήλωσε το Παρίσι.

Οι γαλλο-ρωσικές σχέσεις έχουν χειροτερέψει τους τελευταίους μήνες, με το Παρίσι να ενισχύει την υποστήριξή του προς την Ουκρανία. Πρόσφατα, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν απέστειλε γαλλικά στρατεύματα στην Ουκρανία.

Η Γερμανία, από την πλευρά της, δήλωσε ότι δεν θα στείλει εκπρόσωπο στην ορκωμοσία του Πούτιν. Οι χώρες της Βαλτικής, χωρίς πρεσβείες στη Μόσχα, απέκλεισαν επίσης την παρουσία τους.

Εκτιμάται ότι οι ΗΠΑ δεν θα στείλουν εκπρόσωπο, παρόλο που δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση από την Ουάσιγκτον.

«Η συνεχιζόμενη απομόνωση της Ρωσίας και του εγκληματικού ηγέτη της είναι απαραίτητη» τόνισε ο Λιθουανός υπουργός Εξωτερικών Γκαμπριέλιους Λαντσμπέργκις.

«Η συμμετοχή στην ορκωμοσία του Πούτιν είναι απαράδεκτη για τη Λιθουανία. Η προτεραιότητά μας είναι η υποστήριξη της Ουκρανίας και του λαού της που αντιστέκεται στη ρωσική επίθεση»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ουκρανία έχει καλέσει τους διεθνείς συμμάχους της να μην αναγνωρίσουν τον Πούτιν ως νόμιμο πρόεδρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.