ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Β.Πούτιν: «Και ο υπουργός Ανώτατης Παιδείας είχε μολυνθεί από κορωνοϊό»

Β.Πούτιν: «Και ο υπουργός Ανώτατης Παιδείας είχε μολυνθεί από κορωνοϊό»

Δια στόματι του Ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, έγινε γνωστό ότι ένα ακόμα μέλος της κυβέρνησης είχε μολυνθεί από τον κορωνοϊό, ο λόγος για τον υπουργό Ανώτατης Παιδείας, Βαλέρι Φάλκοφ

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατά την διάρκεια κυβερνητικής σύσκεψης, στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ότι και τα μέλη της κυβέρνησης που είχαν νοσήσει αναρρώνουν σταδιακά και αρχίζουν και πάλι να εργάζονται.

«Φυσικά ήθελα να σας ρωτήσω Βαλέρι Νικολάγιεβιτς, πως νοιώθετε; Δεν είναι μυστικό ότι ο Βαλέρι Νικολάγιεβιτς μολύνθηκε από τον κορωνοϊό, ανάρρωσε» ανέφερε ο Ρώσος πρόεδρος.
Με κορωνοϊό είχαν διαγνωσθεί πρόσφατα ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν, ο υπουργός Κατασκευών Βλαντίμιρ Γιάκουσεφ, η υπουργός Πολιτισμού Όλγα Λιουμπίμοβα, αλλά και ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν βρίσκεται από τις 30 Απριλίου υπό ιατρική παρακολούθηση και νοσηλεύεται σε ένα από τα νοσοκομεία της Μόσχας και οι γιατροί δηλώνουν ότι η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται θετικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπουργός Πολιτισμού ανέλαβε και πάλι καθήκοντα, ενώ ο υπουργός Κατασκευών πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο αλλά συνεχίζει κατ’ οίκον την θεραπεία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.