ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Β.Πούτιν: «Το 95% των στρατηγικών πυρηνικών δυνάμεων της Ρωσίας έχουν εκσυγχρονιστεί»

Η Αεροπορία παρέλαβε μόλις τέσσερα νέα υπερηχητικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη ικανά να μεταφέρουν πυρηνικά όπλα

Β.Πούτιν: «Το 95% των στρατηγικών πυρηνικών δυνάμεων της Ρωσίας έχουν εκσυγχρονιστεί»

Το 95% των στρατηγικών πυρηνικών δυνάμεων της Ρωσίας έχουν εκσυγχρονιστεί δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ακόμα δήλωσε πως η Αεροπορία παρέλαβε μόλις τέσσερα νέα υπερηχητικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη ικανά να μεταφέρουν πυρηνικά όπλα.

Ο Πούτιν έκανε τα σχόλια σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα ώστε να συμπέσει με την Ημέρα των Υπερασπιστών της Πατρίδας, κατά την οποία τιμάται ο στρατός, μία ημέρα αφότου πέταξε με ένα εκσυγχρονισμένο στρατηγικό βομβαρδιστικό αεροσκάφος Tu-160M.

Ο Ρώσος ηγέτης έπλεξε το εγκώμιο των στρατιωτών που πολεμούν στην Ουκρανία στην «ειδική στρατιωτική επιχείρηση», χαρακτηρίζοντάς τους ήρωες που μάχονται για την «αλήθεια και τη δικαιοσύνη».

Όμως αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ομιλίας του σε αυτό που είπε ότι είναι τα επιτεύγματα του στρατιωτικοβιομηχανικού συμπλέγματος.

Το μήνυμά του: πως η πυρηνική τριάδα της Ρωσίας –οι στρατηγικές χερσαίες, θαλάσσιες και αεροπορικές πυρηνικές δυνατότητές της– έχουν εκσυγχρονιστεί, εκσυγχρονίζονται συνεχώς, και με τον κατάλληλο τρόπο.

«Ενσωματώνοντας την πραγματική εμπειρία μάχης μας, θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις με κάθε δυνατό τρόπο, περιλαμβανομένων των συνεχιζόμενων προσπαθειών επανεξοπλισμού και εκσυγχρονισμού», είπε ο Πούτιν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σήμερα, το μερίδιο των σύγχρονων όπλων και εξοπλισμού στις στρατηγικές πυρηνικές δυνάμεις έχει φθάσει ήδη το 95%, ενώ η ναυτική συνιστώσα της ‘πυρηνικής τριάδας’ βρίσκεται σχεδόν στο 100%», είπε ακόμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.