Ένα περιστατικό ασύλληπτης βίας με θύμα μία γυναίκα που δέχθηκε βίαιη επίθεση επειδή προέβαλε αντίσταση στη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη, εκτυλίχθηκε σε κινεζική επαρχία.

Το περιστατικού συνέβη μέσα σε εστιατόριο. Η γυναίκα, που γευμάτιζε με δύο φίλες της και δέχθηκε επίθεση από ομάδα ανδρών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Πεσμένη στο έδαφος, η γυναίκα δέχθηκε σοβαρά χτυπήματα από τέσσερις άνδρες επειδή δεν ενέδωσε στις πιέσεις του ενός από την παρέα.

Ολα ξεκίνησαν, όταν ο άνδρας τοποθέτησε το χέρι του στην πλάτη της γυναίκας και εκείνη τότε τον άρπαξε από τον καρπό για να τον απομακρύνει. Πέρασαν λίγα δευτερόλεπτα και ο άνδρας επιχείρησε να παρενοχλήσει ξανά τη γυναίκα, παρά τις αντιδράσεις της. Όταν τον απώθησε ξανά, δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια, η γυναίκα πέταξε ένα μπουκάλι μπίρας στον άνδρα και τότε προσπάθησε να την προστατεύσει η φίλη της πετώντας, επίσης, ένα μπουκάλι επάνω του. Ο άνδρας εξεπέλυσε, εκείνη την ώρα, επίθεση και στη δεύτερη γυναίκα που καθόταν στο τραπέζι, ρίχνοντάς την στο έδαφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!