Ένας άγνωστος στο Σαν Φρανσίσκο επιτέθηκε σε έναν ηλικιωμένο άνδρα σε μια επίθεση, που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και αναζητείται από τις αρχές.

Η απρόκλητη επίθεση συνέβη στις 8 Ιανουαρίου στην οδό Νατόμα γύρω στις 7:30. Η αστυνομία του Σαν Φρανσίσκο έδωσε την Τρίτη στη δημοσιότητα βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δείχνει την σοκαριστική επίθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αμερικανικού CBS, το θύμα, ένας 78χρονος άνδρας, δήλωσε στους αστυνομικούς ότι περπατούσε όταν ένα άγνωστο άτομο τον έσπρωξε με αρκετή δύναμη ώστε να τον ρίξει στο έδαφος, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σταθεί όρθιος.

Το βίντεο παρακολούθησης έδειξε τον άνδρα ύποπτο να κρατάει ένα άγνωστο αντικείμενο και να χτυπάει τον ηλικιωμένο στο κεφάλι. Ο ύποπτος διέφυγε πεζός και ένας υπάλληλος από ένα κοντινό κτίριο βοήθησε το θύμα να σηκωθεί στα πόδια του, ανέφερε η αστυνομία.

Η οικογένειά του τον μετέφερε αργότερα σε νοσοκομείο με τραύματα που ευτυχώς δεν ήταν απειλητικά για τη ζωή.

Ο ύποπτος περιγράφεται ως λευκός άντρας γύρω στα 30 με 40, με κοντό μούσι. Εθεάθη να φοράει μαύρο πουλόβερ με λευκά γράμματα, λευκό πουκάμισο και ασπρόμαυρα αθλητικά παπούτσια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!