Απαγόρευση της παραγωγής κρέατος, δημιουργία οικονομίας πολέμου, εκτίναξη των τιμών του χρυσού, παραίτηση Μακρόν και σχηματισμό ενιαίου στρατού στην ΕΕ, είναι μερικές από τις προβλέψεις της Saxo Bank για το 2023.

">

Οι πιο ανησυχητικές είναι η «οικονομία πολέμου» γιατί δείχνει ότι οι σχέσεις ΝΑΤΟ-Ρωσίας θα επιδεινωθούν ακόμα περισσότερο πράγμα που σημαίνει πως στο τέλος θα αναγκαστεί και η Κίνα να λάβει θέση έναντι της Δύσης και μαζί της όπως όλα δείχνουν και η Ινδία.

Η «οικονομία πολέμου» θα ωθήσει τον πλανήτη σε έναν οριστικό διαχωρισμό Ανατολής-Δύσης με ότι κι αν σημαίνει αυτό, διότι απλούστατα στην «οικονομία πολέμου» οι κανόνες της αγοράς παύουν να ισχύουν.

Αυτό σημαίνει πως υπάρχει διαχωρισμός στο χρήμα του τύπου «αυτό το χρήμα το αποδεχόμαστε, το άλλο χρήμα όχι».

Φυσικά ο οικονομικός πόλεμος ιστορικά πάντα είναι το πρελούδιο του… κανονικού πολέμου, αυτού που πάντα έρχεται με ποταμούς αίματος.

Όλες οι προβλέψεις δείχνουν μία ακόμα «μαύρη» χρονιά, η οποία μπορεί να αποδειχτεί κατά πολύ χειρότερη από τις προηγούμενες.

Για την απαγόρευση της παραγωγής κρέατος στο pronews.gr με εκτεταμένη αρθρογραφία έχουμε αναφερθεί ότι αυτός είναι και ο τελικός σκοπός των διεθνιστικών κύκλων γι’ αυτό άλλωστε και δημιουργήθηκε στα εργαστήρια και ήδη έχει αδειοδοτηθεί προς κυκλοφορία και βρώση, το συνθετικό κρέας.

Πρόκειται για κρέας κοτόπουλου που έχει καλλιεργηθεί εργαστηριακά, χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη κύτταρα από ζωντανά ζώα!