Κομμουνισμός: Η νέα ιδεολογία της Παγκόσμιας Ελίτ – Πώς στην Δύση και στην Ελλάδα επαναφέρουν τη «Σοβιετική Ένωση»

Εφαρμόζεται κατά γράμμα το «Τhe Great Reset» του Κλάους Σβαμπ

Κομμουνισμός: Η νέα ιδεολογία της Παγκόσμιας Ελίτ – Πώς στην Δύση και στην Ελλάδα επαναφέρουν τη «Σοβιετική Ένωση»

Ο πρωθυπουργός  Κυριάκος Μητσοτάκης το Σάββατο εξήγγειλε την ουσιαστική αναβίωση της… Σοβιετικής Ένωσης στην Ελλάδα, η οποία αναβίωση έχει βάλει τις βάσεις της στον καιρό της πανδημίας όταν και οι Έλληνες κλείστηκαν στα σπίτια τους και έπαιρναν 500ευρα για να… κάθονται.

Μήπως ο (νεο)κομμουνισμός που προάγεται από τους δήθεν νεοφιλελεύθερους είναι η νέα ιδεολογία της Παγκόσμιας Ελίτ;

Η επιδοματική πολιτική θα είναι ο νέος τρόπος ζωής που θα επιβληθεί σε δισεκατομμύρια ανθρώπων;

Άλλωστε τελικά συμφέρει να δίνονται 500 ευρώ στους… ιθαγενείς γιατί κοστίζει λιγότερο από το να πραγματοποιούνται αέναες επενδύσεις για να διατηρηθούν… σε κατάσταση σχετικής «ευτυχίας».

Δηλαδή προτιμούν να πληρώνονται και να κάθονται από το να δημιουργούνται συνεχώς νέες εργασιακές δομές για αυτούς γιατί «φανταστικά» λεφτά άνευ πραγματικού αντικρίσματος δημιουργούνται εύκολα, αλλά πραγματικές οικονομίες απαιτούν πραγματικούς πόρους και πραγματικές δουλειές, όχι… υπηρεσίες.

Το 2020, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) του Klaus Schwab πραγματοποίησε μια προσομοίωση με την ονομασία “Cyber ​​Polygon 2020”, η οποία προέβλεπε μια επερχόμενη παγκόσμια καταστροφή που θα άλλαζε τα πάντα στις εργασιακές και οικονομικές σχέσεις,

Ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του great reset, εκτός από τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που έχει το βιβλίο προβεβλημένο στο γραφείο του, είναι ο globalist ιδρυτής του WEF Klaus Schwab, ο οποίος φαίνεται να… λαχταρά την εξόντωση δισεκατομμυρίων ανθρώπων για να διευκολυνθεί η είσοδος στην επόμενη «χρυσή εποχή», επίσης γνωστή ως η Μεγάλη Θλίψη.

«Εάν το άτομο δεν συμμορφώνεται με ορισμένους νόμους, εντολές και κανονισμούς, τότε θα παύει η χορήγηση επιδόματος»!

Το καταλυτικό συμβάν που θα επιφέρει τη μεγάλη επανεκκίνηση θα μπορούσε να απέχει λίγες μέρες.

«Όλο αυτό συνδέεται απευθείας με το Universal Basic Income (UBI – Βασικό Ανευ όρων Εισόδημα)», προειδοποιεί ο Robert Wheeler από το blog The Organic Prepper.

«Το πολύ δημοφιλές UBI, που εισήχθη ακόμα πιο έντονα μετά την πανδημία Cοvid-19, προπαγανδίζει τις συνεχείς “πληρωμές τόνωσης” ως τρόπο επιβίωσης από την κρίση. Η ιδέα του UBI μεταφέρεται εδώ και καιρό ως λύση στη φτώχεια».

Παρεμπιπτόντως, τα δομικά στοιχεία αυτού του πλέγματος τεχνολογικού ελέγχου είναι ήδη διαθέσιμα.

Και που στην σημερινή εποχή εκφράζονται από το κινεζικό κομμουνιστικό οικονομικό μοντέλο.

Για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, το υπάρχον σύστημα πρέπει να κατακαεί, ώστε να μπορεί να αναζωογονηθεί σε αυτό το νέο παγκοσμιοποιημένο σύστημα.

Με αυτήν την αλλαγή θα έρθει η εξάλειψη δισεκατομμυρίων ανθρώπων, η κατάργηση κάθε ελεύθερης ιδιοκτησίας επιχειρήσεων και προσωπικής ιδιοκτησίας και η απόλυτη μετάβαση στον παγκόσμιο δεσποτισμό.

Το “The Great Reset” στην πράξη πρόκειται για ένα «εγχειρίδιο κινεζοποίησης», που έρχεται να συμπληρώσει τις θεωρίες περί «4ης βιομηχανικής επανάστασης» που θα μετατρέψουν τον άνθρωπο σε «γρανάζι».

Τι έχουμε δει λοιπόν τα τελευταία τρία χρόνια;

Η ουκρανική κρίση και η πανδημία επί της ουσίας άνοιξαν τον δρόμο για την αναβίωση της Σοβιετικής Ένωσης αλλά αυτή τη φορά όχι στον παλιό γνωστό της χώρο αλλά στον χώρο στον οποίο βρίσκονταν οι παλιοί της αντίπαλοι, δηλαδή τα δυτικά κράτη!

Στην Δύση πλέον υπάρχουν καθεστώτα τα οποία απαγορεύουν να ακουστούν οι αντίθετες απόψεις από τη στιγμή που έχουν καταργήσει την παρουσία καναλιών (όπως της Ρωσίας) που να μπορούν να εκφράζουν την επίσημη και την ανεπίσημη άποψη των δικών τους κοινωνιών για τα παγκόσμια τεκταινόμενα και ουσιαστικά έχει καταργηθεί η ελευθερία του τύπου.

Αλλιώς δεν ισχύει η βασική αρχή της Δημοκρατίας που είναι η ελεύθερη διακίνηση απόψεων και ειδήσεων.

Κανείς δεν έχει δικαίωμα να κρίνει τι θα ακούσει ο πολίτης, γιατί αυτό γινόταν, που αλλού; Στην Σοβιετική Ένωση και στις χώρες του Σιδηρούν Παραπετάσματος

Πέραν αυτού έχει καταργηθεί και η ελευθερία διακίνησης προσώπων αφού οι Ρώσοι πολίτες δεν μπόρεσαν να έρθουν διακοπές σε δυτικές χώρες όπως η Ελλάδα και η Ισπανία θα πρέπει να το κάνουν αυτό διαμέσου τρίτης χώρας όπως η Τουρκία.

Μάλιστα κάποιοι εξυπνούληδες στην Ευρωπαΐκή Ένωση σκέφτονται πως να πείσουν ο ένας τον άλλο και κυρίως τις κοινωνίες τους ώστε να απαγορεύσουν στους Ρώσους πολίτες να έρχονται στα δυτικά κράτη καθιστώντας τους σαν ένα είδος εθνικά «ψωριάρηδων».

Όπως επίσης διώκονταν ποινικά οποιοσδήποτε εξέφραζε αντίθετες απόψεις σχετικά με τους εμβολιασμούς, τα εμβόλια και τις κυβερνητικές πρακτικές.Συνεπώς, σε ό,τι αφορά την Ελευθερία του Τύπου, την πολυφωνία, και την ελεύθερη διακίνηση προσώπων αυτά ήδη μας έχουν αποχαιρετίσει.

Ας μιλήσουμε όμως και για την οικονομία.

Επιδοτήσεις σε οτιδήποτε «πετάει και περπατάει» για καθετί που πουλιέται όπως συμβαίνει παραδείγματος χάριν με τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος σε όλη την Ευρωπαΐκή ένωση και στην Ελλάδα, επιδοτήσεις στα καύσιμα, επιδοτήσεις για διακοπές αλλά και το γεγονός ότι οι δυτικές χώρες επιβάλουν πλαφόν στις τιμές του ρωσικού φυσικού αερίου και του ρωσικού πετρελαίου που είναι άλλη μία καταστρατήγηση των νόμων της αγοράς, όλα αυτά μαζί δείχνουν ότι πλέον η Δύση είτε το ήθελε είτε δεν το ήθελε ζει πλέον σε ένα σοβιετικό καθεστώς.

Οτιδήποτε άλλο είναι απλώς λογοπαίγνια, η ουσία όμως είναι ότι ζούμε κομμουνιστικές πρακτικές οι οποίες σκοπίμως δεν αναφέρονται έτσι για να μην ενεργοποιηθεί το συλλογικό ασυνείδητο και κατανοήσουν οι μάζες τι πραγματικά συμβαίνει στον κόσμο αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.