ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Μπιλ Κόσμπι – Σοκάρει η κατάθεση της βοηθού του: «Με ανάγκασε να καταπιώ ένα χάπι και με βίασε»

Μπιλ Κόσμπι – Σοκάρει η κατάθεση της βοηθού του: «Με ανάγκασε να καταπιώ ένα χάπι και με βίασε»

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από την κατάθεσή της πρώην βοηθού του Μπιλ Κόσμπι Κέλι Τζόνσον, πρώτη μάρτυρας κατηγορίας στην δίκη κατά του ηθοποιού για την υπόθεση κακοποίησης της Άντρεα Κόνσταντ.

Η Τζόνσον ξέσπασε σε λυγμούς όταν διηγήθηκε όσα συνέβησαν εις βάρος της σε ένα ξενοδοχείο του Μπελ Ερ το 1996.

Η γυναίκα εργαζόταν ως βοηθός του ατζέντη του ηθοποιού, όταν εκείνος την είχε προσκαλέσει σε γέυμα. Τα πράγματα από την αρχή φάνηκε πως παίρνουν άσχημη τροπή: Το γεύμα ήταν σε ένα μπάνγκαλοου που είχε νοικιάσει ο Κόσμπι, ενώ όταν της άνοιξε την πόρτα, φορούσε μόνο τη ρόμπα του και παντόφλες. Της πρόσφερε κρασί, το οποίο όμως εκείνη αρνήθηκε. «Μου φαίνεται πως πρέπει να χαλαρώσεις», της είπε κάποια στιγμή, ενώ εκείνη ένιωθε όλο και πιο άβολα και της πρόσφερε ένα άσπρο χάπι. Με πίεσε υπερβολικά να το πάρω, είπε η γυναίκα και αποφάσισα να προσποιηθώ πως το κατάπια, αλλά να το κρατήσω στο στόμα μου. Αμέσως μετά όμως ο Κόσμπι της πρόσφερε κρασί και της είπε: «Άνοιξε το στόμα σου. Σήκωσε τη γλώσσα σου». Το έκανα και το χάπι ήταν εκεί, οπότε το κατάπια και σύντομα ένιωσα ζάλη.

Αμέσως μετά πήγα στο μπάνιο να συνέλθω, είπε η γυναίκα κι εκεί είδα πάρα πολλά μπουκάλια χάπια. Προσπάθησε να διαβάσει τι έγραφαν οι ετικέτες, αλλά τα γράμματα της φαινόντουσαν θολά. Το επόμενο πράγμα που θυμάται όταν συνήλθε είναι να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι, με το φουστάνι της ανασηκωμένο, το στήθος εκτεθειμένο και τον Κόσμπι πίσω της να βαριανασαίνει. Κλαίγοντας είπε πως της έβαλε στο χέρι λοσιόν από ένα μπουκάλι που είχε εκεί και την ανάγκασε να του πιάσει το πέος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τον θυμάμαι να στέκεται στο πλάι του κρεβατιού με τις παντόφλες του στο πάτωμα και να αναρωτιέμαι γιατί κοιτούσα τις παντόφλες του. Ήθελα να τραβήξω το φουστάνι μου. Ένιωθα φόβο και αδυναμία», είπε η γυναίκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.