ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Η άγνωστη σχέση της Στέλλας Μπεζαντάκου με την Ειρήνη Κολιδά – Τι συνδέει τις δυο γυναίκες;

Η άγνωστη σχέση της Στέλλας Μπεζαντάκου με την Ειρήνη Κολιδά – Τι συνδέει τις δυο γυναίκες;

Μπορεί να έχουν συμμετάσχει και οι δυο σε ριάλιτι αλλά δεν είναι αυτό που τις συνδέει.

Η Στέλλα Μπεζαντάκου αποκάλυψε σε καθημερινή εφημερίδα, η Ειρήνη Κολιδά ήταν η personal trainer της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ερχόταν στο σπίτι μου, στη Γλυφάδα, και με προπονούσε. Τα βράδια βγαίναμε μαζί για διασκέδαση. Την εκτιμώ πολύ, γιατί είναι ντόμπρο κορίτσι και αγωνίστρια. Μπήκε για την ευκαιρία και το έπαθλο και χαίρομαι γι’ αυτήν διότι πιεζόταν οικονομικά» αποκάλυψε η Στέλλα Μπεζαντάκου ενώ όταν ρωτήθηκε από καθημερινή εφημερίδα αν θα έλεγε ναι σε ενδεχόμενη πρόταση για συμμετοχή της σε παιχνίδι επιβίωσης, η ίδια απάντησε: «Αν μου γινόταν η πρόταση, θα πήγαινα με χίλια! Και το λέω ανοιχτά πως ενδιαφέρομαι. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία, στις δύσκολες εποχές που ζούμε, για λόγους προβολής για τη δουλειά μου αλλά και για το οικονομικό κομμάτι. Οκτώ χιλιάδες ευρώ τον μήνα, όπως ακούγεται ότι παίρνουν οι “Διάσημοι”, είναι πολύ καλά χρήματα. Εξίσου θετικό στοιχείο είναι και οι νέοι ορίζοντες που ανοίγονται στους συμμετέχοντες μετά την επιστροφή από τον Άγιο Δομίνικο» αποκάλυψε η Στέλλα Μπεζαντάκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.