ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Στιγμές «ντίβας» για τον Κ.Βασάλο – Η απαξίωση στις κάμερες και οι παρατηρήσεις στο προσωπικό μαγαζιού (βίντεο)

Στιγμές «ντίβας» για τον Κ.Βασάλο – Η απαξίωση στις κάμερες και οι παρατηρήσεις στο προσωπικό μαγαζιού (βίντεο)

Μετά το περιοδικό που κατάφερε να γίνει viral μέσα σε λίγα λεπτά, ο Κωνσταντίνος Βασάλος θέλει να αποδείξει πως οι αληθινοί σταρ είναι «ξινοί».

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έδωσε το παρών σε club του Βόλου με κόσμο να έρχεται από το χωριό αλλά και τις γύρω περιοχές για να τον δει, να φωτογραφηθεί μαζί του και να πάρει αυτόγραφα.

Έξω από το μαγαζί βρισκόταν ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας θέλοντας απλώς μια δήλωσή του. Κατά την άφιξή του ο Κωνσταντίνος δε θέλησε να μιλήσει στον Γρηγόρη χωρίς να του δώσει κάποια εξήγηση ενώ άνθρωποι από το μαγαζί φρόντισαν να περάσει γρήγορα και με ασφάλεια από το «μπλόκο» του Μπάκα.

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Βασάλος πήρες το μικρόφωνο καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, έκανε τις παρατηρήσεις του στο προσωπικό του μαγαζιού που δεν ήταν κατάλληλα οργανωμένο και έδωσε το οκ για να ξεκινήσει το…. Survivor.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.