ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Game of Thrones Spoiler Alert: Η σκηνή που ο Τζον Σνόου και η Ντενέρις κάνουν έρωτα (φωτό)

Game of Thrones Spoiler Alert: Η σκηνή που ο Τζον Σνόου και η Ντενέρις κάνουν έρωτα (φωτό)

Όσοι δεν έχουν δει το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones καλύτερα να μη διαβάσουν αυτό το άρθρο….

Spoiler alert….

Την ώρα που προετοιμάζονται να κατευθυνθούν προς τα βόρεια και να συναντήσουν την απειλή του White Walker, Ντενέρις και Τζον Σνόου έρχονται κοντά, πολύ κοντά.

Η σκηνή σεξ του ζευγαριού μπορεί να ήταν λιγότερο ξεκάθαρη από αυτές που έχουμε δει, ωστόσο οι φαν, ακόμα και αν περίμεναν αυτή την κατάληξη, έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Στη σκηνή δίνεται περισσότερο έμφαση στο συναίσθημα και όχι στη σαρκική επιθυμία, και αυτό γιατί οι ηθοποιοί είναι σε θέση να πουν «όχι» στο πολύ γυμνό, σύμφωνα με τον Independent.

Αυτό βέβαια που περιμένουν οι θεατές είναι τι θα γίνει όταν το ζευγάρι ανακαλύψει πως είναι συγγενείς, μιας και η Ντενέρις είναι θεία του Τζον Σνόου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.