Στην έγκριση για την απόκτηση του αποκλειστικού ελέγχου της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» από την εταιρία «DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD», ιδιοκτησία Ιβάν Σαββίδη, προχώρησε η Επιτροπή Ανταγωνισμού

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, με την υπ’ αριθμ. 652/2017 ομόφωνη απόφασή της, ενέκρινε, την από 20.09.2017 συγκέντρωση που αφορά στην απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου επί της ανώνυμης εταιρείας «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στην Ελλάδα και λειτουργεί τον τηλεοπτικό σταθμό πανελλήνιας εμβελείας «Epsilon TV» από την εταιρία «DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, με την απόφασή της, η Επιτροπή «έκρινε ότι η συγκέντρωση, παρ’ ότι εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής της παραγράφου 1 του άρθρου 6 ν. 3959/2011 και του άρθρου 3 του ν. 3952/2007, υπολείπεται των κατωφλίων του άρθρου 3 παρ. 3 ν. 3592/2007 σε κάθε μία από τις δύο αγορές της τηλεόρασης και των εφημερίδων ή και στις δύο αγορές μαζί, οπότε η γνωστοποιούσα αφενός δεν θα αποκτήσει από την προκείμενη συναλλαγή δεσπόζουσα θέση στις επιμέρους ως άνω αγορές των ΜΜΕ λόγω των μικρών της μεριδίων και αφετέρου δεν περιορίζει σημαντικά τον ανταγωνισμό».