ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Β.Αλεξιάδου για Σ.Κασσελάκη: «Δεν υπάρχουν ομόφυλα ζευγάρια! Να καθίσει εκεί που είναι, στα αυγά του»

«Δεν πρέπει να έχει λόγο και ο πολίτης; Όχι ο συνηθισμένος, ο οποιοσδήποτε, η Αλεξιάδου που είναι τόσα χρόνια»

Β.Αλεξιάδου για Σ.Κασσελάκη: «Δεν υπάρχουν ομόφυλα ζευγάρια! Να καθίσει εκεί που είναι, στα αυγά του»

Με αφορμή την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές με τον ΛΑ.Ο.Σ, η Βέφα Αλεξιάδου παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» στον ΣΚΑΪ.

«Αν μου έλεγαν να μπω στην κανονική βουλή, δεν θα δεχόμουν ποτέ. Μέσα στη βουλή τη δική μας δεν μετράει πολύ ο λόγος μας και θέλω να πω την αντίρρηση μου. Όπως την είπα και τώρα σχετικά με τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Δεν πρέπει να έχει λόγο και ο πολίτης; Όχι ο συνηθισμένος πολίτης, ο οποιοσδήποτε, η Βέφα Αλεξιάδου που είναι τόσα χρόνια», είπε αρχικά η γνωστή μαγείρισσα.

Φυσικά έριξε τα πυρά της και προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Ο Χριστός είπε «και έσονται οι δύο εις σάρκαν μίαν», γεννιέται ένα παιδί και αυτή είναι η μόνη οικογένεια που υπάρχει. Δεν υπάρχουν ομόφυλα ζευγάρια! Γιατί να παντρευτεί με άντρα ο Κασσελάκης; Υπάρχει κανένας λόγος; Να καθίσει εκεί που είναι, στα αυγά του. Δεν είναι οικογένεια και θέλει να υιοθετήσει και παιδί; Όχι, αγάπη μου γλυκιά! Δεν μου πέφτει λόγος να κρίνω τη ζωή του, να κάνει ότι θέλει αλλά όχι γάμο. Είναι κοροϊδία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πιστεύω στον Θεό και να μην αμφιβάλλετε καθόλου ότι υπάρχει Θεός. Αυτό το σύμπαν που μας περιβάλλει, το οποίο μας χάρισε, δεν είναι άδειο. Μας έδωσε τροφή, η θάλασσα είναι γεμάτη ψάρια, πουλάκια στον ουρανό μπορούμε να κυνηγήσουμε και να φάμε, ζώα να σφάξουμε και να φάμε», είπε στο τέλος η Βέφα Αλεξιάδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.