ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Δεν τελείωσε πριν καν αρχίσει η προεδρική κούρσα στις ΗΠΑ» όπως νομίζουν πολλοί. Έχουμε να δούμε πολλά επεισόδια ακόμα...

«Σφαγή» στο διαζύγιο Π. Βαρδινογιάννη-Τζ. Αλιμόνου: «Δεν χρειάζονται 600.000 ευρώ για να ζήσουν – Οδηγεί μεθυσμένη»

«Σφαγή» στο διαζύγιο Π. Βαρδινογιάννη-Τζ. Αλιμόνου: «Δεν χρειάζονται 600.000 ευρώ για να ζήσουν – Οδηγεί μεθυσμένη»

Σάλος επικράτησε στην δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Παύλο Βαρδινογιάννη και την Τζίνα Αλιμόνου.

Αν και το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι είχε ματαιώσει αρκετά από τα μεταξύ τους δικαστήρια σε μια προσπάθεια να βρεθεί κοινή λύση, τελικά το πρωί της Παρασκευής εμφανίστηκαν αυτοπροσώπως και οι δύο στο Πρωτοδικείο της Αθήνας.

Εκείνη συνοδευόμενη από την οικογένειά της και φίλες της, ενώ ο Παύλος Βαρδονογιάννης κρατώντας ένα κομπολόι μπήκε στην αίθουσα με την δικηγόρο του και σύζυγο του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη όπως αναφέρει και ο Ελεύθερος Τύπος.

«Έχουμε αίτημα τοξικολογικής εξέτασης από τρίχες της κεφαλής της κ. Αλοιμόνου στο Πανεπιστήμιο Κρήτης για να διαπιστωθεί αν είναι εξαρτημένο από ναρκωτικά άτομο και δεν δύναται να ασκεί την επιμέλεια στα παιδιά της. Επίσης, να σας πω ότι η κυρία, αν και έχει εκδοθεί προσωρινή διαταγή να πάνε τα παιδιά για λίγες ημέρες με τον πατέρα στην Αμερική, δεν επιτρέπει την ανανέωση των διαβατηρίων τους. Ο άνθρωπος καταβάλλει κανονικά τη διατροφή, αλλά η κ. Αλιμόνου ζητά ένα εξωπραγματικό ποσό», είπε κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας η Ελενα Τζούλη.

Οι καταθέσεις

Για χρήση ουσιών, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και αδιαφορία για τα παιδιά της έκανε λόγο ο πρώτος μάρτυρας που εξετάσθηκε. Πρόκειται για τον επικεφαλής της ασφάλειας του Παύλου Βαρδινογιάννη και των παιδιών του, ο οποίος ανέφερε:

«Σήμερα ζουν σε ένα σπίτι στη Φιλοθέη. Η μητέρα βρίσκεται ελάχιστα με τα παιδιά. Οδηγεί επικίνδυνα. Μπαίνει αντίθετα σε λωρίδες. Συχνά οδηγεί μεθυσμένη. Γυρίζει ξημερώματα. Με τα παιδιά βρίσκονται, κυρίως, οι νταντάδες. Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν αλλάξει 250 άτομα προσωπικό. Υπάρχει τρέλα στο σπίτι. Έμεναν η μάνα και η αδελφή της. Έκαναν πάρτι συνεχώς. Χειροδικούσε, μας φωνάζει “κότες” και “ρουφιάνους”».

Στη συνέχεια ο μάρτυρας υποστήριξε ότι η ηθοποιός κάνει χρήση ουσιών, προκαλώντας την έντονη αντίδρασή της από το ακροατήριο, και η πρόεδρος επέβαλε την τάξη.

«Ντρεπόμουν να το αποκαλύψω στον κ. Βαρδινογιάννη. Προσπαθούσαμε να σώσουμε το γάμο τους. Εάν τα παιδιά πάνε με τον πατέρα, θα αλλάξει η ζωή τους. Χρόνια ολόκληρα έτρεχαν με την αδελφή και τη μάνα της σε μάγισσες και χαρτορίχτρες. Αυτή έφυγε από την Αμερική μαζί με τα παιδιά γιατί ο Βαρδινογιάννης είχε δυσκολίες στην Αμερική. Η ίδια λέει ότι έπαθε ημικρανίες από τα 1.200 τ.μ. σπίτι. Εγώ πιστεύω ότι έφυγε για να ζήσει τη ζωή που ζούσε στην Ελλάδα», εξήγησε ο μάρτυρας κάνοντας λόγο στη συνέχεια για υπερβολικές οικονομικές απαιτήσεις της Τζίνας Αλοιμόνου και τη «δύσκολη» οικονομική κατάσταση του Παύλου Βαρδινογιάννη.

«Δεν χρειάζονται 4 παιδάκια 600.000 ευρώ για να ζήσουν! Ο Παύλος Βαρδινογιάννης είναι σε κατάσταση πτώχευσης. Δεν έχει σχέση με πετρέλαια και δεξαμενόπλοια. Η εταιρία του στην Αμερική πουλάει πλαστικά κουταλάκια σε ρεστοράν. Εκείνη φόρτωνε κάρτες και λογαριασμούς. Από την αρχή του γάμου είχε αυτή την συμπεριφορά. Εμείς δεν λέγαμε τίποτα», είπε ο μάρτυρας.

Ακολούθησε η εξέταση ενός ιατροδικαστή και ενός ψυχιάτρου πραγματογνώμονα, με τον πρώτο να καλείται από την πλευρά Βαρδινογιάννη και να υποστηρίζει ότι ο μόνος ασφαλής τρόπος για τη διαπίστωση χρήσης ουσιών είναι η τοξικολογική εξέταση με τρίχες κεφαλής.

Από την άλλη πλευρά, ο ψυχίατρος που παρακολουθεί την Τζίνα Αλοιμόνου, μετά τις καταγγελίες του εν διαστάσει συζύγου της, υποστήριξε: «Την έχω εξετάσει για μεγάλο διάστημα. Εχει κάνει κατ’ επανάληψη ουροληψίες για να αποδείξει ότι είναι απολύτως καθαρή. Υπήρξε συνεχής έλεγχος. Είναι μια γυναίκα που βρίσκεται απλώς σε δικαστική διαμάχη και έχει άγχος. Τίποτε άλλο από αυτά που της καταλογίζουν».

«Πρότυπο γυναίκας»

«Αφοσιωμένη μητέρα και πρότυπο γυναίκας», χαρακτήρισε φίλος της Τζίνας Αλοιμόνου την ίδια, τονίζοντας ότι έχει την αποκλειστική φροντίδα των παιδιών της.

«Σηκώνεται από τις 6 το πρωί, τα πάει στο σχολείο. Αυτή τα φροντίζει. Να φάνε, να διαβάσουν. Τον Σεπτέμβριο άλλαξε η νομική τους κατεύθυνση. Προσπάθησαν να βγάλουν τη μάνα ανίκανη και εξαρτημένη. Εκείνη προσπαθεί να αναστηλώσει τη ζωή της μετά το απίστευτο οικονομικό εμπάργκο του συζύγου της. Τα παιδιά είναι πολλά. Είναι τίγρης-μάνα. Δεν αφήνει ποτέ τα παιδιά της», είπε ο μάρτυρας.

Μάλιστα, περιέγραψε και τις ανάγκες της οικογένειας, αλλά και περιστατικά που έλαβαν χώρα το προηγούμενο διάστημα.

«Η διαβίωση αυτής της οικογένειας είναι κάτι που μας ξεπερνάει σαν ανθρώπους. Η οικονομική τους κατάσταση δεν συγκρίνεται με ένα κοινό σπίτι. Το ενοίκιο, για παράδειγμα, είναι 5.000 το μήνα. Υπάρχουν οι υπάλληλοι στο σπίτι. Νταντά, μάγειρας, φύλακες, ένα δάνειο που τρέχει. Τα σχολεία των παιδιών και τα μαθήματά τους. Δεν μπορώ να υπολογίσω κόστος. Ποτέ δεν έχει κάνει καταχρήσεις και όλα αυτά με τα μάγια είναι διασκεδαστικά! Αντίθετα, ο πατέρας δεν παίζει ποτέ με τα παιδιά. Δεν θα διαβάσει παραμύθι. Θα τους πάρει ακριβά παιχνίδια αλλά μέχρι εκεί. Το περασμένο καλοκαίρι για πρώτη φορά έμεινε ο πατέρας με τα παιδιά στην Μύκονο. Η μαμά τους συνόδευσε τα τρίδυμα για λίγες μέρες. Ήταν μια παρατημένη μάνα. Δεν της σερβίρισαν καν φαγητό».

Παρέμβαση της έδρας για να πέσουν οι τόνοι

Σε μια ύστατη προσπάθεια να βρεθεί λύση, η πρόεδρος κάλεσε στην έδρα τον Παύλο Βαρδινογιάννη και την Τζίνα Αλιμόνου προκειμένου να πέσουν οι τόνοι και να βρεθεί ένας κοινός τόπος. «Καλά θα ήταν να βρεθεί λύση για τα παιδιά σας. Για την υστεροφημία σας απέναντί τους. Συμφωνείτε να παραμείνουν τα παιδιά στο σπίτι στη Φιλοθέη;», ρώτησε η πρόεδρος. Πρώτη απάντησε η Τζίνα Αλιμόνου: «Δεν μπορώ όταν επισκέπτεται 10 μέρες το μήνα το σπίτι, αφού είμαστε σε διάσταση, δεν θέλω να μένουμε όλοι μαζί. Δεν έχω δωμάτιο. Με έχει πετάξει. Μου έχει πετάξει τα πράγματα έξω», είπε στο δικαστήριο.

Mε τον Παύλο Βαρδινογιάννη να απαντά: «Η δική μου άποψη είναι ότι η χώρα αυτή δεν είναι το καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μου. Όμως, είμαι διαλλακτικός, αλλά η λύση πρέπει να έχει κάποιες αρχές. Αν μείνουν Ελλάδα, να πηγαίνουν σχολείο, όχι να έχουν 30% απουσίες!».

Η αντιδικία μεταξύ τους συνεχίστηκε για λίγα λεπτά, αλλά την τελική κρίση θα λάβει το δικαστήριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.