ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ο κακός χαμός με Nomads και Survivor – Εξώδικο έστειλε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στον ΑΝΤ1

Ο κακός χαμός με Nomads και Survivor – Εξώδικο έστειλε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στον ΑΝΤ1

Με εξώδικο απάντησε η εταιρεία του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί στην ανακοίνωση των ονομάτων των πρώην παικτών του «Survivor» που μπαίνουν από αύριο στο «Nomads» του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται στο σκεπτικό του εξωδίκου, το οποίο θα επιδοθεί άμεσα στον ΑΝΤ1 και στην εταιρεία παραγωγής του «Nomads» ANT1, η εταιρεία παραγωγής του Τούρκου διαμαρτύρεται για αντιγραφή των κανόνων και του περιεχομένου του «Survivor» από τους συντελεστές του ριάλιτι επιβίωσης που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες παίκτες και από τα δύο Survivor μπαίνουν αυτή την Κυριακή ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 Nomads.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για τους: Γιάννη Σπαλιάρα, Στέλιο Χανταμπάκη, Ορέστη Τσανγκ, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Μαριάννα Καλλέργη, Κώστα Αναγνωστόπουλο, Ντάρια Τουρόβνικ, Νάσο Παπαργυρόπουλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.