Στην πόρτα, θα έπρεπε να μοιράζουν κάποιο χαπάκι για τη ναυτία στους επισκέπτες.
Είναι το μουσείο με τα πιο αηδιαστικά φαγητά του κόσμου, το οποίο μετά το Μάλμε της Σουηδίας άνοιξε και στο Λος Αντζελες.
Τα εκθέματα πολλά και άκρως… σιχαμερά. Τυρί με σκουλήκια, σούσι με σπέρμα ψαριού, κρασί με ποντίκια, χυμός με βολβό ματιού προβάτου είναι μερικά από αυτά.
Όσοι δεν νιώσουν το στομάχι τους να τους προδίδει απλά βλέποντάς τα, μπορούν και να τα δοκιμάσουν!
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.