ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Άντονι Χόπκινς: Στο… χείλος του γκρεμού βρίσκεται η πολυτελής βίλα του! (φωτο)

Άντονι Χόπκινς: Στο… χείλος του γκρεμού βρίσκεται η πολυτελής βίλα του! (φωτο)

Σε κίνδυνο βρίσκεται η πολυτελής βίλα του Άντονι Χόπκινς στο Μαλιμπού.

Η πολυτελής βίλα του Άντονι Χόπκινς στο Μαλιμπού βρίσκεται κυριολεκτικά μια ανάσα από το χείλος του γκρεμού. Η αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων κατοικία του χολιγουντιανού ηθοποιού κινδυνεύει να υποχωρήσει εξαιτίας της σαθρότητας του εδάφους.

Οι πυρκαγιές που έπληξαν την Καλιφόρνια τον περασμένο Νοέμβριο σε συνδυασμό με τις πρόσφατες πλημμύρες έχουν κάνει το έδαφος εξαιρετικά ασταθές και το οίκημα κινδυνεύει να πέσει στο γκρεμό και να καταλήξει στη θάλασσα.

Αν και έχουν γίνει εργασίες αναστήλωσης γύρω από την βίλα του Χόπκινς από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι το ένα σημείο του σπιτιού είναι στο χείλος του γκρεμού.

Πολλοί από τους γείτονες του 81χρονου ηθοποιού έχασαν τα σπίτια τους. Ανάμεσά τους και τα σπίτια των Μάιλι Σάιρους, Κιμ Καρντάσιαν, Κιμ Μπάσιντζερ τα οποία είχαν καεί στις πυρκαγιές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.