ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Πρεμιέρα για την εκπομπή της Ιωάννας Λίλη (βίντεο)

Πρεμιέρα για την εκπομπή της Ιωάννας Λίλη (βίντεο)

Ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα η νέα εκπομπή της Ιωάννας Λίλη, το «Revenge Body», στο Open.

H Ιωάννα Λίλη μαζί με μία ομάδα διάσημων και έμπειρων διατροφολόγων, αλλά και γυμναστών βρίσκονται στο πλευρό των διαγωνιζομένων με σκοπό να καταφέρουν τον πολυπόθητο στόχο τους… να πάρουν πίσω τη «χαμένη» ζωή τους.

Μέσα από αυτοτελή επεισόδια που θα προβάλλονται κάθε εβδομάδα θα ζήσουμε την αγωνία των διαγωνιζομένων, τη θέλησή τους να κατακτήσουν το στόχο τους αλλά και τις αδυναμίες τους.. Στο τέλος, κάθε επεισοδίου θα γίνεται η αποκάλυψη του καινούργιου τους εαυτού, μέσα από ένα πάρτι που θα διοργανώνεται προς τιμήν τους. Φυσικά, δίπλα στους διαγωνιζόμενους θα βρίσκονται πασίγνωστοι make up artists αλλά και στiλίστες που θα φροντίζουν για την εικόνα τους.

«Είμαι η Ιωάννα Λίλη και μαζί θα ξεκινήσουμε το ταξίδι της μεταμόρφωσης που θα κρατάει δύο μήνες. Άνθρωποι που θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους, να βρουν ξανά τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση και να πάρουν την εκδίκησή τους, θα αφεθούν στα χέρια των ειδικών. Η διαδικασία δεν εύκολη, το αντίθετο, είναι εξαιρετικά δύσκολη. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες των ειδικών και να κερδίσουν αυτό που τους αξίζει», ανέφερε η Ιωάννα Λίλη στην αρχή του σημερινού επεισοδίου.

Η Παναγιώτα έρχεται αποφασισμένη να κερδίσει την αυτοπεποίθησή της, αλλά και τις δουλειές που έχει χάσει εξαιτίας του σώματός της. Με τη βοήθεια του κλινικού διατροφολόγου, Κωνσταντίνου Ξένου και του καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Βασίλη Σταυρόπουλο, η Παναγιώτα προσπαθεί να «πετάξει» τα περιττά της κιλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.