ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Μπάγια Αντωνοπούλου για Survivor Πανόραμα: «Εφόσον δεν πάει καλά το Survivor, δεν πήγαμε καλά και εμείς» (βίντεο)

Μπάγια Αντωνοπούλου για Survivor Πανόραμα: «Εφόσον δεν πάει καλά το Survivor, δεν πήγαμε καλά και εμείς» (βίντεο)

Η Μπάγια Αντωνοπούλου, σε βραδινή της έξοδο έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και αναφέρθηκε στο κόψιμο του Survivor Πανόραμα από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Η παρουσιάστρια, που αποχαιρέτησε το κοινό πριν μερικές ημέρες, είπε χαρακτηριστικά πως το Πανόραμα ήταν… παιδάκι του Survivor και από τη στιγμή που δεν πήγε καλά το ριάλιτι επιβίωσης, δεν πήγαν κι εκείνοι.

«Σίγουρα στενοχωρήθηκα που κόπηκε η εκπομπή. Δεν το θεωρώ ως προσωπική μου αποτυχία, αφενός γιατί δούλεψα πάρα πολύ σκληρά. Γι΄αυτό και ο σταθμός από την απόδοσή μου και από τη συνολική απόδοση της ομάδας έμεινε ευχαριστημένος. Λυπήθηκα που τελείωσε πολύ νωρίτερα απ΄ότι το περιμέναμε αλλά και πάλι εξαρτάται από το Survivor. Είμαστε το παιδάκι του Survivor. Εφόσον δεν πήγαινε καλά αυτό, δεν πήγαμε καλά κι εμέις», είπε μεταξύ άλλων.

Τι άλλο είπε για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.