ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Έρχονται εξωγήινοι – Προειδοποίησε την NASA ο Γιούρι Γκέλερ

Από που προκύπτει η σιγουριά του μέντιουμ

Έρχονται εξωγήινοι – Προειδοποίησε την NASA ο Γιούρι Γκέλερ

Ο Γιούρι Γκέλερ πιστεύει ότι μια πηγή ενέργειας που εντοπίστηκε 4.000 έτη φωτός μακριά θα μπορούσε να είναι «ανώτερα» όντα από το διάστημα και τώρα έχει προβλέψει μια «μαζική προσγείωση σύντομα».

Αναλυτικότερα, ο Uri Geller έστειλε μια προειδοποίηση στη NASA να προετοιμαστεί για μια εισβολή εξωγήινων πολύ σύντομα.

Εκτιμά ότι μια “μαζική προσγείωση” είναι στα σκαριά, αφού οι επιστήμονες βρήκαν μια τεράστια πηγή ενέργειας 4.000 έτη φωτός μακριά.

Ο Γ.Γκέλερ δήλωσε στους θαυμαστές του ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στο μυαλό του ότι η ανακάλυψη συνδέεται με εξωγήινη νοημοσύνη.

Και ο 75χρονος παρότρυνε τους ειδικούς στην Ουάσιγκτον – και τους υπόλοιπους από εμάς – να περιμένουν το απροσδόκητο.

Ο ίδιος ανακοίνωσε στο Instagram: «Μια ομάδα που χαρτογραφεί τα ραδιοκύματα στο σύμπαν ανακάλυψε κάτι ασυνήθιστο που απελευθερώνει μια γιγαντιαία έκρηξη ενέργειας τρεις φορές την ώρα και δεν μοιάζει με οτιδήποτε έχουν δει οι αστρονόμοι στο παρελθόν. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτό συνδέεται με εξωγήινη νοημοσύνη πολύ πολύ ανώτερη από τη δική μας. Αρχίστε να αποκρυπτογραφείτε τα μηνύματά τους! Μας προετοιμάζουν για μια μαζική προσγείωση σύντομα»!

Οι επιστήμονες δήλωσαν ότι δεν είχαν ξαναδεί κάτι παρόμοιο με το τρομακτικό νέο φαινόμενο.

Πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι ένα άστρο νετρονίων ή ένας λευκός νάνος – καταρρεύσαντες πυρήνες άστρων – με ένα εξαιρετικά ισχυρό μαγνητικό πεδίο, γνωστό ως «magnetar».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστροφυσικός δρ Natasha Hurley-Walker, από το Πανεπιστήμιο Curtin της Αυστραλίας, δήλωσε: «Αυτό το αντικείμενο εμφανιζόταν και εξαφανιζόταν σε διάστημα λίγων ωρών κατά τη διάρκεια των παρατηρήσεών μας. Αυτό ήταν εντελώς απροσδόκητο. Ήταν κάπως τρομακτικό για έναν αστρονόμο επειδή δεν υπάρχει τίποτα γνωστό στον ουρανό που να το κάνει αυτό. Και είναι πραγματικά πολύ κοντά μας – περίπου 4.000 έτη φωτός μακριά. Είναι στη γαλαξιακή μας αυλή»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.