Η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη γίνεται σήμερα 51! Πιο σέξυ από ποτέ, η Μόνικα Μπελούτσι εξακολουθεί να αποτελεί φαντασίωση για τους περισσότερους άνδρες.

Μάλιστα, η πανέμορφη Ιταλίδα είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία ηθοποιός που υποδύεται το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ στην πολυαναμενόμενη νεότερη ταινία του «007», υπό τον τίτλο «Spectre».

Η Μόνικα Μπελούτσι ξεκίνησε ως μοντέλο στα 16, θέλησε να γίνει δικηγόρος και συνέχισε το μόντελινγκ για να βοηθήσει οικονομικά την φοίτηση της στο Πανεπιστήμιο της Περούτζια, αλλά ο πολυτελής τρόπος ζωής της την ώθησε να παρατήσει τις δικηγορικές σπουδές.

Σε ηλικία 25 ετών περπάτησε στην πασαρέλα του οίκου Dolce&Gabanna αφήνοντας το κοινό άφωνο με την φυσική ομορφιά της. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα που η ίδια επιλέγεται από το ίδιο σχεδιαστικό δίδυμο 20 χρόνια μετά και γίνεται κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής του καμπάνιας.

Μπορεί να είναι το απόλυτο sex symbol όμως η ίδια είναι μητέρα δύο πανέμορφων κοριτσιών, καταφέρνοντας να συνδυάσει δύο άκρως αντίθετους ρόλους με απόλυτη επιτυχία.

Οι ταινίες της πανέμορφης Ιταλίδας που μας έχουν μείνει αξέχαστες είναι η Μαλένα και το Μη αναστρέψιμη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!