ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Απίστευτο ξέσπασμα Μ.Αντωνά κατά Α.Σοϊλέδη: «Ήσουν σε όλα πολύ μικρός – Έπρεπε να πάρω έναν άνδρα στο κρεβάτι μου»

«Απορώ πως ήμουν μαζί σου τόσα χρόνια»

Απίστευτο ξέσπασμα Μ.Αντωνά κατά Α.Σοϊλέδη: «Ήσουν σε όλα πολύ μικρός – Έπρεπε να πάρω έναν άνδρα στο κρεβάτι μου»

Η Μαρία Αντωνά έκανε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τον πρώην σύντροφό της Άρη Σοϊλέδη.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ημέρες τα ΜΜΕ έχουν ασχοληθεί αρκετά με το παρασκήνιο πίσω από το χωρισμό τους, καθώς επίσης και τη φημολογούμενη νέα του σύντροφο.

Χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά έγραψε στο story της: “Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου! Απορώ πως ήμουν μαζί σου τόσα χρόνια. Έπρεπε να πάρω κι εγώ μάλλον έναν άντρα στο κρεβάτι μου για να το καταλάβω. Και κατάλαβα. Ήσουν σε όλα πολύ μικρός”.

Οι φήμες για τρίτο πρόσωπο

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα οι φήμες ότι ο Άρης Σοϊλέδης είχε προχωρήσει τη ζωή του όσο εκείνη βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο άρχισαν να πληθαίνουν, ενώ λίγο καιρό αφότου η Μαρία Αντωνά αποχώρησε από το Survivor τελικά τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Η απάντησή του

Ο Άρης Σοϊλέδης από την πλευρά του αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στα όσα ακούγονται για εκείνον, την Μαρία Αντωνά και την φημολογούμενη νέα του σύντροφο, κάνοντας μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση:

Συγκεκριμένα, έκανε ένα story γράφοντας χαρακτηριστικά: “Με αφορμή όλα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες θέλω να τοποθετηθώ όχι επειδή θα έπρεπε στην πραγματικότητα, απλά και μόνο γιατί δημιουργείται μια εικόνα για τη ζωή μου, τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου από εικασίες και φήμες που δημιουργούν άνθρωποι των media. Δεν αφορά κανέναν το αν, το πώς και το πότε προχωράει κάποιος τη ζωή του. Πόσο μάλλον να βγάζει φήμες περί παράλληλων σχέσεων και δεν ξέρω γω τι άλλο. Θέλω να παρακαλέσω να σταματήσει όλο αυτό γιατί στιγματίζει και επηρεάζει ζωές ανθρώπων. Ευχαριστώ“.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.