Οι θαυμαστές του διεθνούς φήμης αμερικανού ηθοποιού έχουν στρέψει την προσοχή τους σε μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ένας «δίδυμος» του σταρ του Χόλιγουντ, η οποία ελήφθη πριν από 55 χρόνια.

Ο ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στην ταινία «Mars» («Αποστολή Διάσωσης») και ενσάρκωσε τον πράκτορα της CIA Jason Bourne «εμφανίζεται» σε μια φωτογραφία που ελήφθη τον Φεβρουάριο του 1961. Με την πρώτη ματιά, την απίστευτη ομοιότητα του Matt Damon με τον άνθρωπο της φωτογραφίας φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι το ταξίδι στο χρόνο μπορεί να είναι αληθινό. Ωστόσο, τα φαινόμενα απατούν και η φωτογραφία έχει μια άλλη ιστορία.

Ο «δίδυμος» του 46χρονου ηθοποιού είναι ένας άνθρωπος, 75 ετών σήμερα και ζει στο Σιάτλ, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Daily Mail». Την φωτογραφία ανέβασε ένας χρήστης του Reddit και ελήφθη την ημέρα του γάμου των γονέων του. Ο νεαρός άνδρας έγραψε ότι οι γονείς του «ήταν πολύ καλά μαζί» μέχρι το θάνατο της μητέρας του, τον περασμένο χρόνο, και προσέθεσε ότι ο πατέρας του «εξακολουθεί να προσπαθεί να το συνηθίσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!