Πριν από λίγες ημέρες μια καθηγήτρια μαθηματικών από τη Λευκορωσία έγινε viral επειδή χαρακτηρίστηκε ως η πιο σέξι καθηγήτρια μαθηματικών στον κόσμο.

Φυσικά πολλοί άνθρωποι την αναζήτησαν και την βρήκαν με το όνομα Oksana Neveselaya. Μόνο που η Oksana δεν είναι καθηγήτρια μαθηματικών.

Είναι μια 17χρονη φοιτήτρια από το Μινσκ με κανένα ενδιαφέρον για τα μαθηματικά.

Ωστόσο, καθώς έτσι λειτουργεί το διαδίκτυο, η Oksana κατάφερε να γίνει διάσημη εν μια νυκτί και ο λογαριασμός της στο Instagram να εκτοξευθεί στους 550.000 followers.

Έτσι απλά, η κοπέλα από τη Λευκορωσία θα μπορούσε να κερδίσει περισσότερα από 150.000 λίρες ετησίως, αν χειριστεί σωστά την ευκαιρία που της δόθηκε.

Είναι γνωστό ότι οι λογαριασμοί στο Instagram με περισσότερους από 100.000 followers μπορούν να βγάλουν καλά χρήματα από τις φωτογραφίες τους, με κάποιες μάρκες να πληρώνουν από 40 έως και 2.000 λίρες ανά δημοσίευση.

Δεδομένου του μεγέθους του λογαριασμού της Oksana, εκείνη θα μπορούσε εύκολα να βγάζει πάνω από 1.000 λίρες ανά εικόνα, αν το επιθυμεί. Ο αριθμός των πλαστών λογαριασμών που υποτίθεται ότι είναι Oksana έχουν επίσης εκτοξευθεί, με κάποιους να ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την υστερία που επικρατεί στο διαδίκτυο με εκείνη.

Η Oksana δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή βλέπω πιο θετικά πράγματα από ό, τι αρνητικά για την όλη κατάσταση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!