ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Α.Σοϊλέδης: Η ανάρτηση – απάντηση στις φήμες για νέα σχέση μετά το χωρισμό από τη Μ.Αντωνά

«Δεν αφορά κανέναν το αν, το πώς και το πότε προχωράει κάποιος τη ζωή του»

Α.Σοϊλέδης: Η ανάρτηση – απάντηση στις φήμες για νέα σχέση μετά το χωρισμό από τη Μ.Αντωνά

Οι φήμες για νέα σχέση του Άρη Σοϊλέδη μετά το χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά ολοένα και πληθαίνουν, με πολλούς να κάνουν λόγο για τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους το διάστημα που εκείνη βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με μια μακροσκελή ανάρτηση θέλησε να τοποθετηθεί για τις φήμες αυτές λέγοντας ότι δημιουργείται μια εικόνα λάθος και πώς στιγματίζονται και επηρεάζονται ζωές ανθρώπων.

«Με αφορμή όλα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες θέλω να τοποθετηθώ όχι επειδή θα έπρεπε στην πραγματικότητα, απλά και μόνο γιατί δημιουργείται μια εικόνα για τη ζωή μου, τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου από εικασίες και φήμες που δημιουργούν άνθρωποι των media.

Δεν αφορά κανέναν το αν, το πώς και το πότε προχωράει κάποιος τη ζωή του. Πόσο μάλλον να βγάζει φήμες περί παράλληλων σχέσεων και δεν ξέρω γω τι άλλο. Θέλω να παρακαλέσω να σταματήσει όλο αυτό γιατί στιγματίζει και επηρεάζει ζωές ανθρώπων. Ευχαριστώ», έγραψε ο Άρης Σοϊλέδης στο στόρι του στο Instagram.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.