Η Ελένη Φουρέιρα, που ξεσήκωσε την Ευρώπη πριν μερικές εβδομάδες, κατακτώντας τη δεύτερη θέση στην Eurovision, για την Κύπρο, αφού επέστρεψε στην Ελλάδα για λίγες μέρες, έφτιαξε ξανά βαλίτσες με προορισμό, αυτή τη φορά την Ισπανία και συγκεκριμένα τη Μαδρίτη.

Η Ελένη και η ομάδα της ετοιμάζονται πυρετωδώς για την ευρωπαϊκή της περιοδεία, η οποία φαίνεται πως θα ξεκινήσει από την ισπανική πρωτεύουσα. Η εκρηκτική τραγουδίστρια έχει ήδη συμφωνήσει να εμφανιστεί σε Ρώμη, Άμστερνταμ, Σουηδία, Βέλγιο και Λονδίνο, ενώ 3 Ιουνίου θα τραγουδήσει και στο Cyprus Pride, στην Λευκωσία.

Η Ελένη Φουρέιρα εξερευνά την πόλη, δοκίμασε την αυθεντική paella, ενώ βρέθηκε και στο πάρκο Buen Retiro, ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα της Μαδρίτης, μέσα στο οποίο βρίσκονται όμορφα αγάλματα και μνημεία, εκθέσεις έργων τέχνης και μία τεράστια λίμνη και φυσικά ενημερώνει για όλα αυτά τους θαυμαστές της μέσα από τα social media.

Η Ισπανία, μάλιστα, είναι η χώρα του συντρόφου της, Αλμπέρτο Μποτία. Τόσο ο αγαπημένος της, ο οποίος είχε βρεθεί στο πλευρό της για να την υποστηρίξει στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, όσο και η ίδια η Ελένη δεν τους αρέσει να φωτογραφίζονται μαζί για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έτσι η τραγουδίστρια δεν μας αποκάλυψε αν ο Αλμπέρτο βρίσκεται μαζί της ή όχι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!