Άνευ προηγουμένου είναι η γκάφα που έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην… κουζίνα.

Συγκεκριμένα, όταν της είπαν ότι έπρεπε να προσθέσει ζελατίνη στο γλυκό για να πήξει, εκείνη το τύλιξε με πλαστική μεμβράνη και περίμενε.

Η ίδια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εξομολογείται στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

“Έχει πλάκα γιατί εγώ δεν ξέρω πολύ καλά μαγειρική και είναι αστείο γιατί με πολλά αντικείμενα ήρθα πρώτη φορά σε επαφή τώρα στην καραντίνα.

​Το χειρότερο είναι… Όταν έκανα το πρώτο cheesecake και δεν έγινε, μου είπαν να βάλω ζελατίνη, για να πήξει.

​Και τι έκανα; Πήρα τη μεμβράνη, τη ζελατίνη, το σκέπασα και το έβαλα στην κατάψυξη. Και λέω γιατί δεν πήζει, κάτι έκανα λάθος, τι ζελατίνη εννοούσατε”;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!