Ο Ζεράρ Πικέ εμφανίζεται εκνευρισμένος με την στάση της Σακίρα και σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, αποχώρησε γρήγορα από τη συνάντηση, όπου οι δυο πλευρές -με παρουσία των δικηγόρων τους- συζήτησαν για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Η Κολομβιανή διάσημη τραγουδίστρια διεκδικεί την πλήρη επιμέλεια των παιδιών τους και -όπως έχει γίνει εδώ και καιρό γνωστό- σκοπεύει να μετακομίσει άμεσα μαζί τους στο Μαϊάμι.

Μάλιστα, η Σακίρα φαίνεται πως πιστεύει ότι ο τρόπος ζωής του Πικέ, έχει βάλει εμπόδια στη ζωή των παιδιών τους, τα οποία δεν μπορούν να κυκλοφορούν πλέον ελεύθερα στη Βαρκελώνη.

">

Απ’ την άλλη -και σύμφωνα με τη La Vanguardia- ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα εμφανίζεται απογοητευμένος με τη Σακίρα και τη στάση της σε αυτή την υπόθεση και «θέλει να τερματίσει την ατελείωτη σαπουνόπερα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δημοσίευμα της Marca υποστηρίζει πως σε περίπτωση που ο Πικέ επιμείνει νομικά και προσπαθήσει να διεκδικήσει κι εκείνος την επιμέλεια των δύο τους παιδιών, η Σακίρα σκοπεύει να συλλέξει κάθε πληροφορία σχετικά με όλες τις απιστίες του, ενόψει μιας πιθανής δικαστικής διαμάχης.